Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaklopotana

CZY MOZNA ZALOZYC PODSŁUCH ?!

Polecane posty

witam mam takie pytanie czy ktos z was spotkal sie juz kiedys z taka sytuacja ze zorientowal sie ze ma zalozony podsluch w telefonie ? lub slyszal ze ktos byl w takiej sytuacji ? mi wlasnie jedna osoba powiedziala ze ma zalozony podsluch w telefonie ... ale narazie wiem tylko to, bo przez tel nie moze mi o tym napisac, bo wyjdzie na jaw ze wie. ale kto i po co mogl to zrobic? ? ?

jak masz kasę wszytko jest możliwe mało tego sprzętu można kupić a że to nie legalne no cóż ....na założenie podsłuchu musi wyrazić zgodę prokurator oczywiście w normalnych warunkach działając zgodnie z prawem a może ta osoba ma coś nie halo z psychiką i jej się wydaje że ma podsłuch

tak, wiem o co chodzi, mozna zalozyc podsłuch, teraz sa takie cuda ze ho ho wystarczy troche kasy, niech znajoma przełozy karte do innego telefonu a tamtego telefonu sie pozbedzie

Gość GERMANO.PL
sprawa wygląda tak. podsłuchiwanie w naszym kraju jest zabronione, lecz trzeba to udowodnić kto tobie założył podsłuch a to nie jest takie łatwe. mógł to zrobić szef, zazdrosny mąż czy też podejrzliwy chłopak, osoba z najbliższego otoczenia. szpiegowską aplikację wgrywa się dosłownie w 3 minuty więcej o profesjonalnych podsłuchach na http://www.germano.pl ZAPRASZAMY

Gość ccca

Ostatnio zainstalowałam swojemu mężowi program spyphone do podsłuchu i już niestety zaczęło wychodzić że ma romans...czyli to co podejrzewałam to się sprawdziło. Tak to już chyba jest że nigdy podejrzenia o zdradę nie pojawiają się przez przypadek tylko jak już człowiek zaczyna o tym myśleć to coś jest na rzeczy.

Gość bbnm

No hej. Ja założyłam swojej córce program ze strony spyphone-android.pl na komórkę i zdaje mi to egzamin. Wiem gdzie jest, wiem z kim się zadaje, mam święty spokój. I też mam fajną weryfikację, bo jak z nią rozmawiam to wiem kiedy mówi mi prawdę...na szczęście jest ze mną szczera, niczego nie ukrywa.