Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny nieznajomy

jak to jest???

Polecane posty

ilekroć kogoś poznam czy w internecie, czy w świecie realnym to słyszę tekst w stylu: "taki facet jak ty i sam? niemożliwe" lub "ja jestem tylko zwyczajną dziewczyną..." i tyle, kończy się znajomość Nie jestem powalająco przystojny, ale niczego mi nie brakuje i dobrze się prezentuję, czy to jest aż tak wielką przeszkodą? Czy to znaczy, że mam sobie znaleźć "lalkę barbie", którą tacy jak ja kręcą? Chcę właśnie taką "zwyczajną", "normalną" ...

Gość kola kao
a jestes inteligentnym facetem? Bo wiesz możesz byc przystojny na maksa,ale co z tego jak sieczka w glowie.

nie mam sieczki w głowie... Nie uważam się za przeciętnego... można mnie zauważyć w tłumie :)

Gość gfgfdgdgfdgdgdgdg
dawaj swoja fote to ocenimy

Gość kola kao
Prowokacja:D:D

bezkitu na bank prowo jak nie dodasz zdjecia to będzie wiadomo że prowokacja ;)

Gość onataka
a rozmawiałeś już kiedyś z zwyczajną dziewczyną?

Gość nudziaaaarz
gdybys faktycznie byl przystojny i inteligentny to kazda kobieta by cie chciala. cóż, najwyrazniej jestes mitomanem

Gość onataka
ej dajcie już spokój wszędzie prowo tylko widzicie a wogóle to co to za szantaż zdjęcie albo prowo a ty jeden czy jedna z drugim tak wysyłałbyś zdjęcie na forum

Gość japaneze
tak to jest, że spotykasz się w internecie z kobietami twojego pokroju, czyli chętnymi na bzykanie ale trudnymi do prowadzenia. a w realu, jak któraś cię pozna, to pewnie dochodzi do wniosku, że jesteś nudnym gnojem, którego nie chce brać sobie na kark. prawda jest bolesna, jej uświadomienie sobie jest jeszcze boleśniejsze, ale wiedz, że do ideału na pewno ci sporo brakuje, i pewnie masz więcej wad niż zalet.

jesteście żałośni... jak tylko ktoś wyłoni się z problemem to zaraz jest zjechany :) bo tylko wy jesteście idealni... a co do autora: może masz po prostu złe podejście do tego wszystkiego, być może za dużo oczekujesz.

Gość nie masz większych problemów
no tak już bywa! a teraz idź i pomarudź gdzie indziej