Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynia

oceńcie moją sukienkę

Polecane posty

Gość hlkjiohg
sukienka może być, nawet ładna. Jednak ty musisz trochę schudnąć zwłaszcza w biodrach i brzuchu.

Gość i no własniee
okej jest

Gość z teog co ja wiem to
jestes w ciazy? bo bedzie ci troche brzuch uciska.nie mozesz sobie kupic takie bardzij w linie A . nie mowie ze bycie w ciazy to wstyd czy cos takiego ,ale wydaje mi sie ze i ty bys sie lepiej czula i ladniej by to wygladalo.

wg mnie na wesele pasuje, ale swiadkowe raczej ubieraly sie zawsze jakos delikatniej, beże błekity jasne roze... tzn jesli chodzi o cywiny to pasuje jak najbardziej, a jesli o koscielny (ktorego nie jestem zwolenniczka ;)) to wg mnie zawsze te ''druchny'' czy jak im tam , mialy jakies pastelowe sukieneczki, gdzeczne, ulozone, zakryte ;] ale twoja jak najbardziej na wesele ;DD

Gość ktosiczekkk
dlatego bede miala 2 swiadkow, zeby mi swiadkowa przed oltarzem w czerwonej sukience nie wystapila :D tam mam byc ja w centrum uwagi :) sukienka ladna:)

no sukienka spox figura tez ale by bylo git jakbys troche brzuszka stracila i bioderek polecam hulahop rower tez

Gość Sardynia
Dziekuje za wypoweidzi. jestem w 10tyg.ciazy ,wiec moze dlatego ten moj brzuszek tak sie ''wyroznia'' .chyba zrezygnbuje z tej sukienki w takim razie. mo chliopak powiedzila ze nie widac ze jestem w ciazy ,no lae teraz jest to jasne ze faceci na niczym sie nie znaja i potrzbowalam kobiecej opnii!

Gość Sardynia
Ach ten brzuch...:-( A bez tej broszki nie będzie łyso? Może coś zamiast niej?

Gość Sardynia
Chwila powyżej ktoś posługuje się miom podpisem, bardzo nie ładnie...

Gość Sardynia
myslalm,zeby sobie moze przypiac kwait? np.lilie? widzialam cos takiego na jednym weselu i bardzo mi sie to spodobalo.

Gość w piątek już pytałaś o to samo
wiemy wiemy i czerwone buty,dlaczego 100 razy zadajesz to samo pytanie,potrzebujesz się dowartościować?wyglądasz ok tylko zamień ten kolor butów na czarny

moze zamiast broszki zaloz jakis fajny pokazny naszyjnik. tylko nigdy broszka i naszyjnik razem! jak choinka...

Gość Sardynia
Moja ksywka tylko z dopiskiem air. Proszę nie wzorować się na powyższych i zapewne poniższych wypowiedziach.

Gość Sardynia
Tak pisałam ale nie chcę wzorować się tylko na kilku wypowiedziach, liczę na komentarze innych.

Gość w piątek już pytałaś o to samo
myślę że nawet gdyby 100 osób Ci powiedziało że jest ok to i tak będziesz zasrywać forum głupimi pytaniami

Gość Sardynia
Uuu... Gdzieś prysnęła czyjaś kultura.

Gość LittleBlackCat
Masz bardzo ładną figure;) ale może zastanów się nad robieniem brzuszków żeby bardziej wymodelować sobie talie i brzuch;) a po za tym jest bardzo dobrze;P

Gość Wpisz sobie w google
A tobie autorko gdzieś prysnął rozum . Ile jeszcze mamy ci słodzić , abyś nie nakładała więcej topików ?

Gość Wpisz sobie w google
zakładała *

Gość Sardynia
Dziękuję za porady a nielicznym chamstwa współczuję :-) Z poważaniem. Ps. Nikt nikomo nie zmusza do niczego.