Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... dla mamy ...

... dla mamy ...

Polecane posty

Gość ... dla mamy ...

Witam, moja mama całe życie pomagała innym, dawała od siebie jak najwięcej. Chciałabym jej zasponsorować wizytę u kosmetyczki, fryzjera, kupić jakieś dobre kosmetyki i parę modnych ciuchów. Moja mama całe życie dbała o innych, rezygnowała ze swoich potrzeb aby niczego nie brakowało jej bliskim. Jeżeli ktoś z Państwa chciałby pomóc mi w zrealizowaniu tego marzenia byłabym niezmiernie wdzięczna. Aby je ziścić potrzebuję pieniążków bądź pomocy ze strony osób, które są w stanie oodarować mi jakieś ciuchy, kosmetyki, itp... Dziękuję wszystkim...

Gość o czemu dlaczemu
Moze idz do pracy, ze tak niesmialo zasugeruje?:O

co ty zebrzesz? chcesz od nas pieniedzy ciuchow kosmetykow?

Gość koziołka
Żaaal, jak Cie nie stać na takie prezenty to wymyśl coś innego, a nie żebrzesz! Przesada jak dla mnie!

Wiesz co Skarbie, ja tez jestem taka "mama" ktora zedrze z siebie ostatnia koszule, widzac! ze ktos, jest jeszcze biedniejszy odemnie.....i wiem ze takie kobiety ! nie potrzebuja , prezetow, kosmetyczek czy fryzjera, bo my pasjami lubimy dawac! wlasnie to sprawia nam najwieksza przyjemnosc , ze mozemu komus pomoc, lub sprawic mila niespodzianke....bardzo byla bym zdziwiona! gdyby Twoja mama oczekiwoal jakiego kolwiek podziekowania...bo ty chyba jeszcze nie wiesz ze takie rzeczy robi sie z milosci do drugiego czlowieka...nie oczekujac niczego w zamian......

Gość ... dla mamy ...
nie żebrze... po prostu szukam ludzi którzy są w to w stanie zrozumieć i być może mają du zo więcej niż inni i chcieli by się podzielić... mam nadzieję, że jak zostaniecie rodzicami to WŁASNE DZIECI O WAS NIE ZAPOMNĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!