Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Storczyk bez liści

Rozjebie tego kurwiarza!!!

Polecane posty

Gość Storczyk bez liści

Wczoraj przyjechał do mnie koleś, poszliśmy na spacerek, potem do kina... I tak minął nam czas, myślałam,ze mamy się ku sobie a ten chuj pojechał sobie nad jezioro... Potem kolezanka do mnie piszę ze poznała superkolesia, nosz kurwa z opisu "mój" Wojtek... i to naprawde był on, zarywali do siebie, ja jebie, rozjebie go. Nie wytrzymam, cóz za wspaniały zbieg okolicznosci, juz ja mu pokaże. Zemszcze sie.

Gość Storczyk bez liści
zerżnę dziwkarza w kakao

Gość Storczyk bez liści
spierdalaj podszywie, mi nie jest do smiechu

Gość Storczyk bez liści
ide zajjeeebać jakiegoś kota a potem popłaczę w mamy spódnice

Gość Storczyk bez liści
wiem , zrobię mu loda i ugryzę go wtedy w penisa

Gość nie ma to jak anons
zbij g na kwaśne jabłko :P

Gość Storczyk bez liści
boje się bo ostatnio mi przypierrrdolił tak że obudziłam się po trzech dniach na OIOMie :O

Gość tylko jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm....ale jestescie para?to Twoj chlopak?

Gość Storczyk bez liści
już sie wyżyłeś psycholu? Pojeb kosmiczny czy oaza natręctw?

Gość Storczyk bez liści
aaaaa.... co sie ze mną dzieje :O :O :O czy świecące czułki na dupie są normalne?

Gość Storczyk bez liści
Nie jestesmy parą, spotykamy się dopiero tj spotykalismy:-( po spotkaniu ze mną miział sie z moją kolezanką

Gość Storczyk bez liści
Przerobię się na les i zarucham swoją kumpele ale tak że jej łechte wyrwię przy minecie 😡

Gość Pan Biznesmen
tępa dzido skoro nie byliście ze sobą oficjalnie to wykurrrwiaj i nie zaśmiecaj tego świętego przybutku jakim jest kafe. dopóki nie łazicie za rąsie to może dotykać i ruchać kogo mu sie podoba, tak tak... twoją starą i koleżankę też.. a nawet koleżankę starej 🖐️

no to o co masz pretensje?chlopak jest wolny to korzysta z okazji ze moze trafi mu sie ktos "lepszy".to ze Ty mialas nadzieje na cos nie oznacza ze on tez.zrezta faceci to zdobywcy i poleca na kazda zwierzyne. a poza tym powinnas sie cieszyc ze juz teraz dowiedzialas sie jaki jest tzn ze mimo ze sie spotykacie to leci na inne.chyba byloby gorzej jakby to zrobil gdybyscie juz byli para, prawda?

Gość Floo
Nie on pierwszy i nie ostatni robi panienki w chuja. Weź go olej i tyle.

Gość Pan Biznesmen
tępe biurwy ale wytłumaczcie mi prosze w jaki sposób on tą kretynkę niby oszukał? obiecywali coś sobie? :classic_cool: jak już sie namyślicie i stwierdzicie że faktycznie - on nie zrobił nic nagannego to możecie sie tu wpisać 🖐️

nie z 10 ale jezeli chlopak nie poczul tego czegos to chyba mial prawo pobawic sie z inna?zreszta po ile oni maja lat?po 16?

Gość Pan Biznesmen
sram se do ryja :classic_cool:

Gość Pan Biznesmen
autoryzuję powyższe :classic_cool: jednocześnie zachęcam do odpowiedzi na postawione wyżej pytanie

Gość Storczyk bez liści
No jasne, całował sie mną, szedł za rączke przytulał a potem pojechał na kolejny podryw, Ty kochany biznesmenie masz coś ewidentnie z garem:-( Lubisz na parę fronów to proszę bardzo. Chyba jak sie z kims spotyka i ta znajomosc to coś wiecej niz pogawędki przy kawie to jednak ma sie rozum a Ty masz raczej jego brak, Mam nadzieje,ze zartujesz sobie bo robisz kabaret z siebie

Gość Pan Biznesmen
ale kretyn :O a czemu ma zrywać znajomość? w jakim dzienniku ustaw masz tak napisane? :classic_cool: poszli do kina, było ok ale bez fajerwerków. poznał inną laskę to czemu miałby nie zamoczyć :)

Gość Pan Biznesmen
dobra dobra.... jesteś kretynką - to już ustaliliśmy.. całował się, przytulał, blablabla... pytanie zasadnicze - BYLIŚCIE PARĄ? nie - więc wykurrrwiaj z pretensjami do swojej starej która urodziła tak popierrrdolony umysł jak twój :O on jest wolnym człowiekiem i dopóki nie ustaliliście statusu swojego "związku" i zakresu swobody to mógł robić co mu się podoba - tak, wyrywać twoją kumpele też

Gość Pan Biznesmen
a ty w jakiej niby?? buehehehe śluzowo-hormonalnej? buehhehehe :classic_cool: przegrywacie swe marne żywota ale co mi do tego 🖐️