Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brigidda

ktora ze stron ponosi odpowiedzialnosc za zdrade?

Polecane posty

Gość kaliban, czyżbyś miał na konci
e zdradę? ;)

Gość najdziwniejszy....
wine za zdrade ponosi ZAWSZE zdradzajacy wine za nieudany zwiazek dopiero mozna dzielic na oboje 🖐️ wszystko inne to tlumaczenie sie i dorabianie ideologii a to jest proste - jest ci dobrze to nei zdradzaj, jest ci zle to zakoncz zwiazek i hulaj dusza 🖐️

Gość a mnie sie bardzo podoba
wyjaśnienie problemu przez "dla ułatwienia..." ;)napisała logicznie i tak jak większość odczuwa. wiadomo, że "odpowiedzialność"ponosi zdradzająca strona.:P to oczywiste, ale te niuanse zanim zdradzi są bardzo prawdopodobne. a jeśli miałoby być tak jak piszesz"najdziwniejszy", że "jak ci źle, to zakończ związek", to nie byłoby tylu tematów na kafe obu płci zdradzających i trzymających się swoich żon i mężów albo konkubenckich związków poobijanych psychicznie, z trzecim/ trzecią w tle :P

Gość najdziwniejszy....
no.... wiem :o i co w zwiazku z tym? :D

Gość brigidda
ludzie ja nie pytam czy odpowiedzialny jest zdradzajacy maz czy zdradzana zona... ja pytam czy wine ponosi rowniez kochanka, czy kochanek? ktory z zimna krwia proponuje osobie zameznej romans

wina zawsze leży po obu stronach... naturalnie, za gwalt lub bicie nieposlusznego dziecka tez, w pierwszym przypadku sie o to prosila w drugim bylo nieposluszne

Gość brigidda
a co jest manipulacja? o co tobie chodzi czlowieku? kogo ty bronisz?

Gość szaliczek
NA pewno odpowiedzialnosc ponosi zdradzajacy maz lub zona. I na pewno prawie taka sama ponosi kochanek. Sory nikt przy zdrowych zmyslach nie robi takich rzeczy dla samego faktu robienia. To jest jakas dewiacja. Chory czlowiek z problemami emocjonalnymi i moze czyms jeszcze.

Gość szaliczek
jak pies nie bedzie chcial to i tak nic nie zrobia