Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny powiedzcie dlaczego

o rety chyba nie kupie sobie stanika

Polecane posty

Gość zakuta koza
czasami trafię na jakieś forum dla wielbicielek staników - i mam nieodparte wrażenie, że wszystkie należycie do jakiejś dziwnej sekty... chwalić się na prawo i lewo jak się wygląda w staniku?

to ja, to ja:D powiem Ci, ze w rzeczywistości jest naprawde lepiej, próbuję go wyzej podciagac, ale coś jest nie tak z tym. nie wiem,c zy powinna być mniejsza miska, wydaje mi się, ze nie. W każdym razie mam zamiar nosić go tylko z ramiączkami i tylko w połączeniu z bluzką :D, a pod bluzką wygląda git :)

Mniejsza raczej nie (raczej głębsza by się przydała i z węższą fiszbiną), podciągnięty wyżej -tak (choć niewiele widać ;) ) Jeśli się nie da to możliwe, że niezbyt kompatybilny model z Tobą po prostu. Masz może coś z Masquerade albo od Effuniak? Bo Twój biust mi wygląda na lubiący się z takimi krojami jak Antośka czy effuniakowe plunge :)

Gość dziewczyny powiedzcie dlacze
nie, nie mam nic takiego, musze się skusić w takim razie. Dziewczyny zaraz podmienię zdjęcia na balkonetce, lepiej już założyć nie umiem, zdjęć lepszych już też nie będzie :) podoba mi się bardzo pod bluzką, do dekoltów się nadaje, wiec go zostawiam. Ale coś jest nie tak, zdecydowanie

Teraz wygląda jakoś ładniej. Pod białą bluzką prześwituje, tak jak mówiłam :) No ale dobrze na Tobie wygląda. Tylko mam taką propozycję, żebyś zamiast 75 w katalogu wpisała obwód 34. Nowe użytkowniczki mogą nie odróżniać brytyjczyków od polskich i tak dzisiaj pomyślałam, że brytyjczyki mogłyby mieć swoje brytyjskie numerki. :)

Gość dziewczyny powiedzcie dlacze
ok, jasne:) no jakoś teraz bardziej realnie te zdjęcia wyszły. Moze dlatego, ze sie nie wyginałam, zeby zrobić zdjęcie, tylko robiłam po prosu w lustrze. Prześwituje, ale w sumie mi to nie przeszkadza:) Moze kupię cielistą freyę retro plunge. Zależało mi na połączeniu gładkiego stanika pod gładkie bluzki z odpinanymi ramiączkami i kolorem białym:) no i mam 3 w 1, choc fason moze nie do konca mój:0 pozdrawiam i dziękuje za opinie:)

moze i racje z tymi effuniakami, ale jakw eszłam na stronę i wpisałam rozmiar 75G to wyskoczyły chyba raptem 3 staniki :(

weszła na stronę effuniaka i wyliczyłam sobie rozmiar 85D, nie jest to dobry rozmiar moim zdaniem, najlepiej się czuję przy 75, w 80 mi już luźno, a gdzie tu do 85. a w zarze 75 mi nawet za luźno

Gość wszystko jest ok
Effuniak robi ścisłe, realne obwody. Nie trzeba ich zaniżać. Ja przy standardowo noszonych 65-tkach u Ewy kupiłam 2 70-tki i jedna z nich była tak ścisła (mało rozciagliwy materiał) że musiałam dołożyć przedłużkę. :)

Tak, Ewa robi bardzo ścisłe staniki, więc nie masz co się obawiać obwodu 85. Porównaj sobie na balkonetce szuflady użytkowniczek. We wszystkich stanikach są zaniżone obwody, a w Effuniakach nie. :)

witajcie! Jednak odsyłam te zarę :( założyłam ją raz i trochę pochodziłam i po krótkim czasie chodzenia piersi jakoś z niej wychodzą środkiem, dziwny kształt to powoduje. Dziewczyny mam prośbę- mozecie mi polecić jakiś gladki stanik biały lub cielisty, już bez odpinanych ramiaczek (lato się kończy) i z miękkimi miseczkami. Zalezy mi, zeby to nie był full cup, bo w takich się duszę i wychodzą górą z dekoltu. Jakąś balkonetkę, ale taką, zeby nie odznaczała się pod obcisłymi bluzkami. Proszę:)

Odpisałam, a post nie wyskoczył Panache Harmony Panache Eliza Panache Confetti Curvy Kaate Princess Te kwiatki z Tango też nie powinny aż tak przebijać. Jeżeli chcesz, żeby w ogóle nie było widać szwów, to musisz szukać usztywnianego, gładkiego, bez żadnych ozdób, tzw T-shirt bra

Gość cycatka agatka ...
mam do was pytanie :) jak kupuję nierozciągliwce to rozm 36E jest idealny a jeszcze bardziej miseczka (brytyjski) a jeśli miałabym kupić rozciągliwca np z obwodem 32 bądź 34 to wtedy jaka miseczka ,bo wiadomo,że się zmienia wraz z obwodem czyli jak 34F czy 34FF?

36E -> 34FF -> 32GG Obwód jeden w dół, miski o 2 literki do góry. Powinno być tak, ale niekoniecznie musi Ja np noszę 65D. A z rozciągliwch powinnam 60E, tyle tylko, że każde 60E jest na mnie za duże, dobre jest 60DD, czyli zwiększyła się tylko jedna miska. Musiałabyś chyba zmierzyć.

Gość do tych bałwanic ze zwisami
każdy biust obwisa i mały i duży w źle dobranym staniku i bez ćwiczeń ;) te co potrafią sobie stanik dobrać niech się cieszą a reszta niech pomyśli, cenna wiedza zachowujcie ją dla siebie i śmiejcie sie z oblechów

szczerze to się zastanawiam ja swój rozmiar już wszędzie kupię w przystępnej cenie ;) wiele kobiet nawet tego nie doceni serio :( ja już się nie produkuję

Gość odnośnie cycnika dobrze dobran
co wy sie przejmujecie ;) wiecie co i jak a reszta niech sie martwi czemu źle wygląda albo niech pomyśli;) nie ma nic za darmo