Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipikupkiouu

Kobiety to suku

Polecane posty

Gość ipikupkiouu

rozchwiane emocjonalnie debilki. Wystarczy krzywy uśmiech albo spojrzenie spod łba żeby znienawidziły, żeby stały się wrogiem śledzącym każdy twój ruch. Dobrze że mój szef jest facetem i zwalnia takie baby. Bo kobieta na jego miejscu już dawno by mnie wykonczyła. Kobiety mnie nie lubią bo jestem inteligentna, opanowana i bardzo ładna. Nie lubię plot i pierdolenia o dietach i kremach, bachorach. Nie lubię kobiet oprócz paru wyjątków, są kłamliwe, fałszywe, zazdrosne i głupie, nielojalne. Faktycznie nadają się tylko do rodzenia i gotowania.

Gość pikless
jestes kobietą? JESTES SUKA!!!!!

Gość adddaa
Dużo masz racji autorko, w koncu ktoś to powiedział.

Gość ipikupkiouu
Jestem suką ale w pozytywnym sensie, nigdy nie kłamię, nie włażę w tyłek, nie podlizuję się, nie udaję przyjaciółki, jak kogoś nie lubię to wypad z baru. I koniec, jestem kompetentna, zdyscyplinowana, spokojna ,wesoła i kobieca, Bardzo się lubię za to i nigdy nie zostawiałbym przyjaciela na lodzie.

Gość pikless
Nie zapominaj, ze jestes tez bardzo skromna, suczko

Gość adddaa
Nie wiem czemu niektóre dziewczyny dziwi tekst autorki. Tak jak ja nie lubi podlizywania się a później obgadywania na boku. Ciągłego odchudzania się, liczenia kalorii...

Gość tak klase tysz ci nie brakuje
kobieta nazywa dzieci bachorami:) inne wpadki pomine kwintesencja kobiecosci jestes