Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia901856

Zaręczyny :)) co zrobić?

Polecane posty

Gość bunia901856

Mój chłopak chcial zareczyn za rok,mi na slubie zalezlo,gdyz widujemy sie rzadko bo pracujemy.a po slubie bysmy mieszkali razem wiec bylo by fajnie;p ale ostatnio rozmawialismy i moj facet stwierdzil ze zareczymy sie jak on skonczy studia,zmienia zdanie jak niewiem co.wiec sobie mysle ok?troche sie rozczarowalam,bo w sumie takie zareczyny nie oznaczaja juz jakiegos slubu na dniach,ale facetom chyba wlasnie to sie z tym kojarzy.wiec co mam zrobić zeby zobojętnieć na slub? i jezeli on zacznie temat slubu to jakos go z byc?no bo w sumie po co rozmawiac skoro do tego daleka droga.pozatym nie chce byc idiotko.ze najpierw mamy sie zareczac i jest ok. pozniej on przedlada i ja jak ta durna sie zgadzam.macie jakis pomysl aby to teraz odwlekac?

Gość ciocia krysia
ale nie rozumiem co chcesz odwlekac facet powiedzial zareczyny po studiach wiec sam to odwlekt wiec o co ci chodzi watpie z eon bedzie chcial teraz z tmy o tym rozmawiac podjal decyzje zakomunikowla id ziekuje to ty masz z tym problem i ciale o tym myslisz i zareczyny sa droga do slubu ludzie sie powinni zareczac zeby zaraz potem orgaznizowac slub i swoje wspolne zycie a nie zbye trwac i bawic sie w narzeczonych latami bo to bez sensu wiec jak slub ma byc w dalszej przyszlosic o tym lepiej ze zareczyny przesuniete a jak on sie tlumaczyl ze zareczyn po sliubie ?? bo moze masz madrego dojrzalego faceta ktory mysli o zyciu powaznie i wie ze najpierw trzeba miec prace mieszkanie pieniadze a potem wchodzic w dorosle zycie

Gość ciocia krysia
ze zareczyny po studiach?? *

Gość ciocia krysia
o sorki przeczytalam ze pracujecie hmmm moze on chce zamknac pewien etap w zyciu i juz swobodnie bez obciazen budowac rodzine bo w koncu musial miec jakies powody i jakos to wytlumaczyc

Gość bunia901856
Boshe ale my mamy pieniadze tylko studia w trakcie!ja bym chciala slub po studiach a on po studiach chce dopiero zareczyn!

Gość ciocia krysia
bunia901856 to ja nie widze innej racy jak z z nim porozmawiac zapytac kiedy chce slub i np ustalic ze skoro slub po studiach to przeciez zalatwianie troche trwa wiec mozecie ustalic date zareczyn na rok przed koncem studiow to powinno wystarczyc

Gość bunia901856
Widzisz my myslimy podobne. a on niestety nie!on mysli ze wszystko od reki zalatwi :( i jest mi cholernie przykro. i chce zeby wyszlo kiedys ze to on bedzie chcial slubu a wtedy ja powiem zeby zaczekać :) tylko niewiem jak to zrobic;p?