Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nailka

Tipsy-problem

Polecane posty

Gość Nailka

Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego tipsy nie trzymaja sie moich paznokci? Zrobione wygladaja pieknie tego samego dnia a na drugi juz odchodza boki i potem juz jest tylko gorzej. Odpowietrzaja sie i wyglada to okropnie. Zadna z pan stylistek nie potrafila mi pomoc na tyle zebym mogla cieszyc sie tipsami przynajmniej dwa tyg :( Czy ktos wie co jest nie tak z moimi paznokciami?

Gość zapewne masz tzw. tlusta
plytke, moja kolezanka ma to samo, jednego dnia ma zalozone paznokcie, a nastepnego juz weidoczne zapowietrzenia. Niezależnie, od metody czy to żele, czy akryle, efekt taki sam. Poprostu na takiej plytce nie utrzymaja sie, wiec raczej nie warto zakladac szkoda kasy i paznokci.

Gość znam dwie anety
mojej kolezanki mama tez ta ma,pop orstu szkoda kasy. nie wiem czemu ,moja koelznak mowila ze moze dlatego ze jej mama ma bardzo ale to bardzo slabe paznokcie naturlanie. na pewnio to nie wina kosmetyczki bo moja mama zaklada u tej samej i uniej sie trzymaja!

Hej Czasami tak sie zdarza ze niestety twoja płytka nie przyjmuje sztucznych paznokci ,rzadko to sie zdarza no ale sie zdarza Na twoim miejscu bym sie nie przejmowala bo ja nosze ponad 8 lat tipsy i moje własne paznokcie są w fatalnej formie. Dlatego raczej nie warto ich zakładac skoro one sie nie trzymają Szkoda kasy co 3 tyg po 80 zeta