Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to wszystko jest chore

kobieta po przejściach

Polecane posty

Gość to wszystko jest chore

witam może ktoś mi wytłumaczy co ze mną się dzieje bo już sama niewiem.Byłam mężatką przez 10 lat nigdy męza nie zdradziłam itp,rozeszliśmy się rok temu z jego winy bo on zdradził,a teraz pierwszy problem nie potrafie się zaangażować w coś trwalszego, choć jestem kimś zauroczona z jednej strony nie wyobrażam sobie życia bez niego a z drugiej z nim bo jak to rodzina itp jak zareagują na to że związe się z kimś myśle że oczekują odemnie roli cierpiętnicy reszte życia bo wmawiają mi że faceci są do dupy,drugi problem taki że zachowuję się jak jakaś księzniczka małolatka jak bym przeżywała drugą młodośc chce mi się szaleć spotykać z róznymi facetami zabawiać itp, choć kręce z jednym to go już zdradziłam z innym, po prostu brakuje mi jakiejś stabilizacjii czuję się czasami jak dzi*ka, dodam że mam 30 lat, może ktoś mi coś doradzi albo ktoś był lub jest w podobnej sytuacjii?

Gość miotykociezreszat
no ja jestem tylko ze ja w przejsciu no i tez czuje sie jak dziwka i faceci sa do dupy

Gość Olaśka
Nie pozwól sobie wmówić że jesteś dziwką. PAMIĘTAJ: każdemu, kto ci to powie tłumacz, że jesteś porządną kobietą, tylko masz pizde łajdaczke.

Gość o krok od slubu
i całe szczescie. Jestem w tym samym wieku, od 5 lat singielka i ciagle szukam...nie mam juz sil

Gość !@#$%^&*
i jak z wami się wiązać skoro 905 z was to szmaty i same to piszecie? :P

To jest TWOJE życie, "na inne nie masz szans" olej rodzinkę. Może jestem nienormalny ale solidaryzuję się z Tobą.

Gość Zuzia2010
Kpisz czy o drogę pytasz? Nauczona doświadczeniem po mężu sama tak postępujesz? no coments