Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi18

jak myślicie czy moge byc w ciazy

Polecane posty

staram sie o dzidzie od 4 miesiecy jak myslicie czy moglo mi sie udac okres spóznia mi sie juz 4 dni nie boli mnie wogóle podbrzusze a zawsze jak mial okres nadejsc to bardzo mnie bolalo podbrzusze i kregoslup a teraz nic nie boli i maM ŚLUZ TAKI GESTY BIALY ...DODAM ZE ROBILAM TEST W DZIEN SPODZIEWANEJ @ I WYSZEDL NEGATYWNIE CZY TEST MOGL SIE POMYLIC BO JA NADAL OKRESU NIE MAM JAK MYSLICIE ?????MOGŁO SIE UDAC

mi dopiero trzeci test wyszedl pozytywny wiec poczekaj jescze kilka dni i zrob kolejny,moze poprostu za wczesnie jest aby wykryl.

a testy wyszly jeden 2 a drugi 3 dni przed spodziewana miesiaczka,co prawda ten drugi slaba 2 kreska ale corcia jest :)

Gość sruuuuuu
zrób jeszcze raz test,jeśli mówisz ,że to juz 4 dni po powinien pokazać,jestem w tej samej sytuacji tylko staram sie troche dłużej .Ja robiłam juz 4 razy test i (-) ,tylko ,że dzień spodziewanej miesiączki dopiero dzisiaj.

ale czy w dniu spodziewanej @ test mógł jeszcze nie wykryc ciazy???

Gość sruuuuuu
chyba powinien,ale on daje tylko 99% pewnosci zawsze zostaje ten 1%

A zwykle miałaś regularny okres? Czy różnie? Ja miałam jak w zegarku, więc po 2 dniach spóźnienia czułam, że coś już jest nie tak. I miałam mnóstwo śluzu. Czasem był wodnisty, czasem mlecznobiały. Czasem tak mocno poleciało, że biegłam do toalety myśląc, że to @. Zresztą do dzisiaj mam tak mokro, a to już 8 miesiąc. Po za tym żadnych innych objawów nie miałam. Test robiłam 5 dni po dniu spodziewanej miesiączki. Szansa jest :) Powodzenia

raczej mam regularne @ moze przesuwaja sie o 1 dzien ale nie wiecej tak bardzo bym chciala zeby okazalo sie ze jestem w ciazy