Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegaczkar3442q

Czy SCHUDNE dzięki RUCHOWI???!! JUŻ nie mam siły :(((

Polecane posty

Gość biegaczkar3442q

Nigdy zbytnio się nie ruszałam, teraz zaczęłam , ćwicze callanetics godzine codziennie lub co 2 dzien , zalezy jak mi sie zachce. Zaczelam dzis biegac (dzisiaj dopiero 15minut biegu) jeszcze chce dolaczyc rower do tego co jakis czas, jak bede miala ochote. Czy uda mi sie od tego zrzucić rozmiar? Nie chce miec konkretnej diety, ale ograniczanie jedzenie (zeby sie nie przejadac) co 3 godziny + 1,5-2l wody niegazowanej. Nie bede jesc slodyczy, chyba ze napadanie mnie taka chec i nie bede mogla sie powstrzymac itd.. nigdy nie moglam wytrzymac dlugo na diecie, raz udalo m sie 2-3miesiace ale efekt był marny. Teraz wytrzymalam tydzien zleciał kg i nazarlam sie znowu :o. Co myslicie na ten temat? Schudl ktos tak, albo wymiary mu sie zmienily znacząco?? Mam 167-168 wzrostu i waze roznie od 57,5 - 60kg. Najczesciej 58-59. Proszę pomozcie.

Jak chcesz szybciej schudnac musisz wiecej i czesciej jesc Podaj adres e-mail wysle wskazowki odezwe sie pozniej bo wlasnie zmykam do klubu fitness na trening pozdro

może jakieś tabletki wspomagające odchudzanie? Podobno Alli jest skuteczne,niestety same tabletki nie pomogą,wszystko musi być poparte odpowiednią dietą.A,no i sam ruch też Ci niewiele da,wiem po sobie...

nie sluchaj glupiej rady na poczatek zawsze TRENING DIETA a na samym koncu suplementacja czyli spalacze tluszczu. One tylko pomagaja .. Nie sa to zlote srodki. bez zmiany nawykow zywioeniowych a takze wysilku fizycznego nic nie przyjdzie..

Gość biegaczkar342423
london63@o2.pl

Gość biegaczkar342423
ja nie wierze w te tabletki, zreszta juz dosc duzo innych tabletek biore. Ewentualnie moglabym pic jakies herbatki czy cos, ale nie chce miec jojo jezeli przestane:P czemu musialabym jesc czesciej? Slyszalam ze wlasnie powinno sie jesc co 2-3 godziny?? W sumie jakas tam dieta by była, bo ograniczenie jedzenia, czyli mnie j niz zwykle.

Gość biegaczkar342423
a ile okolo bym schudla tak cwiczac^ np . d o wrzesnia jezeli zaczelabym diete od jutra i np. sniadanie owsianka,jajka, warzywo/owoc + sok przecierowy/pomidorowy bez cukru na obiad po 3 godzinach jakies mieso/ryba +warzywa/ryz ciemny/kasza jaglana na kolacje po 3 godzinach i tu mam problem.. zawsze z kolacją, ale zazwyczaj jadlam jajka, twaróg (nienawidze:o) lub serek wiejski , albo pomidor+ogórek polany jogurtem naturalnym i sól. Jakbym była głodna to jakas przekaska owoc/warzywo/jogurt/serek/ pare orzeszków itd.. słodycze: w skrajnych przypadkach pare kostek gorzkiej czekolady, lub cos tam innnego moze cola light?? (nie wiem czy mozna, ale ona b.dobrze hamuje moja ochote na slodkie) , jezeli nie zachamuje tej ochoty to sie rzucam na slodkie i potem nie moge przestac:o to juz chyba uzaleznienie. + 1,5-2l wody niegazowanej. Zadnych makaranów, chleb ewentualnie ciemny od czasu do czasu.

Gość biegaczkar3243242

zaznaczając że dopiero co zaczynasz ćwiczyć to możesz zrzucić ze 3-4 kilo (ja zrzuciłem kilo z tym że nie zmieniałem diety + to że wykonuje tylko pompki bo moim celem jest poprawić wygląd a nie zrzucać kilogramy)

a i jeszcze jedno mięśnie ważą więcej niż tłuszcz więc przez ćwiczenia może ci się utrzymać waga ale będziesz szczuplej wyglądać ;)

Gość ja wrecz przytylam...
malo tego - zaczelam wiecej jesc... Ssie mnie czesciej. Jak po wysilku fizycznym nie pojde od razu spac wieczorem to po 2 godzinach mnie dopada taki okropny glod, ze zoladek mi wykreca :O

Gość biegaczkar3243242
właściwie to mi zależy na efekcie "zewnetrznym" ze tak powiem, wole zeby było widać ze jestem szczuplejsza, kg nie musi tak duzo spadać. No kiedys tam coś ćwiczyłam , ale przez krótki czas i to np. było bieganie + rower. A tak to niccc.

nie wiem jak mozna zaczac trenowac intensywnie i w tym zamym czasie przejsc na diete... Tego sobie nie wyobrazam ;)

Gość biegaczkar3243242
mnie w sumie tak samo. Dzisiaj biegalam , wczesniej nic nie jadłam, przyszlam do domu i po jakims czasie chcialam ćwiczyć i tak głosno mi brzuchu burczało i tak w srodku jakby cos mi sie wykrecało :D smieszne uczucie i dzwieki...

Gość biegaczkar3243242
ja jak zaczynam tak ćwiczyć i jakis sport uprawiac to zawsze mnie ciagnie do "weglowodanow" czyli slodyczy, bo chyba najwiecej ich maja.. nie wiem czemu tak jest:o jak inni to przezwyciezaja??

Gość ja tez dzieci nie lubie
na glodniaka biegalas? Matko... padlabym po pierwszym kilometrze :O Gratuluje! Widocznie ja mam wiekszy apetyt. I wlasnie niekoniecznie na slodkie, za slodkim niespecjalnie przepadam. jak mnie ssie, to suchy chleb bym zjadla ze smakiem, zeby tylko cos wrzucic do zoladka :P

to bylam ja wyzej...

Gość biegaczkar3243242
mnie ten glod na slodkie dopiero popoludniu dopada:o . nie byłam głodan rano bo teraz wstawałam koło 11, a jak biegam to 6, więc nie jestem głodna. Dopiero po bieganiu mnie ssie ja k nei wiem :D

Gość biegaczkar3442q
najbardziej to lubie ssać knagi spoconych murzynow .

podszywie wiesz jak smierdzi murzyn??? Nie wydaje mi sie to sie nie wypowiadaj tak jak lewiatan na temat diet i zdrowego odzywiania. bo zapene mi napisza ze od tluszczu sie tyje :) i najlepiej go wyeliminowac aby miec malo tluszczyku ;) Bozal sie boze. Jesli nic nie wiem na na jakis temat to sie nie wypowiadam -proste i oczywiste . z tego co widze nie ktorzy na sile pisza aby byc w kazdym topicu i spamuja.. na podany e-mail sle wskazowki;) zycze powodzenia !!!!

Gość biegaczkar3442q
dziekuje bardzo wstydziuch :) :* reszcie też dziękuje :)

Gość biegaczkar3442q
czyli jezeli chce schudnac musze dostarczac organizmowi 800kcal ?:o wyszło mi ok. 1200. Na inne j stronie wyszło ponad 2000 :o ... nie wytrzymam chyba :P

Gość trzydwajedenstart
wiesz jak liczyć ile kalorii powinnaś dać organizmowi? Jeśli masz np. 165 cm wzrostu , to powinnaś jeść 1650 kalorii, jak 180 cm, to 18000 rozumiesz?

Gość trzydwajedenstart
800 kalorii to stanowczo za mało! ZA MAŁO!

Gość biegaczkar3422q
wstydziuch podał mi, że inaczej się to liczy. Jezeli liczy sie tak ja k mowisz to mam 168 czyli 1680kcal tak?? no to jadłabym na redukcji gdzieś 1200kcal..:P

Gość biegaczkar3442q
to jak to wkoncu ma być??!!

Gość biegaczkar324
??????????'