Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukaszz25___

Chciałem prosić panie o poradę

Polecane posty

Gość Łukaszz25___

poznałem nie dawno bardzo fajną dziewczynę która ma malutką córeczkę. I zaczynam powoli zakochiwać się w tej dziewczynie i małej. Ale jest jedno ale, ona została źle potraktowana przez swojego poprzednie partnera, bił ją przez cały okres związku, a jak dowiedział się o dziecku to się ulotnił. Czy myślicie że taka dziewczyna jest jest jeszcze w stanie komuś zaufać? bardzo mi na niej zależy i nie chce jej skrzywdzić, bo widzę jak bardzo jest wyczulona. Co mi poradzicie?

Jak nie boisz się wychowywać cudzego dziecka i jesteś odpowiedzialny, pewny tego czego chcesz to w czym problem (nie znam faceta który spełnia te cechy większość nawet nie wie co robi :D)

Gość całłłusek
Nie trzeba szukać problemów na siłę... Pomyśl o niej, jak ciężko musi być jej, jaka jest samotna. Nie musisz być supermanem, wystarczy że będziesz :))) A te bajki kobiet, ze taki facet musi byc taki a owaki, ble ble ble to NIECH SOBIE W DUPY WŁOŻĄ... nie są w sytuacji tej dziewczyny, nie wiedzą czego ona potzebuje.

Gość duuuusiaaaaaaa
Niech wie ze ma w tobie oparcie itp. ale nie badz tez taki słodziutki i nie wlaz jej z przyslowiowa dupe bo pomysli ze jest to sztuczne:P badz normalny ale traktuj ja ciepło, powodzenia