Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 23

jestem mloda i mam cellulit

Polecane posty

Gość zalamana 23

Jak w temacie :( Widac go nawe jak stoje...Przeszkadza mi strasznie w zyciu erotycznym, wstydze sie, przez co zamykam w sobie i trace gdzies po drodze swoja spontanicznosc bo zastanawiam sie jak teraz wyglada moja dupa i czy nie widac go (cellulitu) Stad tez mam pytanie do facetow - jak reagujecie na to swinstwo na posladkach waszych kobiet? Bardzo was to obrzydza? pozdrawiam załamana :(

jakieś 95% facetów nie wie co to cellulit 4.99% nie zwraca na niego uwagi na resztę raczej nie trafisz ;p

Przecież faceci nawet nie wiedzą co to jest :O Przestań się przejmować ja nie mam cellulitu,ale za to rozstępy nie jest tego wiele ani nie są za bardzo widoczne,ale mam i jakoś się tym tak nie załamuje :) uwierz ,że faceci patrzą na inne rzeczy

Tak już jesteśmy stworzone, że "składamy" się w dużej części z tkanki tłuszczowej, która często objawia się w postaci cellulitu, bardziej lub mniej widocznego, ale tak już jest i koniec kropka.

Gość kolor mietowy jest modny
przeciez cellulit u szczuplych i chudych dziewczyn wystepuje czesto jesli sie wiaze z zaburzeniami hormonalnymi 🖐️

Nie można się przejmować takimi pierdołami (wiem że dla ciebie to jest problem ) życie jest za piękne i za krótkie żeby smucić się przez celulit . Stań przed lustrem i powiedz sobie że jesteś piękną i wartościową osobą i twój celulit też jest piękny . Głowa do góry :D 🌻

Gość jon_cash
jak nie masz celulitu na piersiach to nie masz się czym przejmować :P

Gość jeronimooos
CELLULITIS ???! WALCZ Z NIM! zobacz jak: www.cellinea.ocom.pl poczuj sie w koncu piekna i pewniejsza siebie :)