Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka11

brak okresu i spuchnięta pochwa

Polecane posty

Gość ewelinka11

mam taki problem od kilku dni. Nie mam okresu, spóźnia mi się ok. 3 dni. wiem, że to nie duża różnica, ale zawsze miałam regularnie. I dziwi mnie to, próbowałam rożnych metod na przyśpieszenie i aby @ się pojawił ale ani śladu. Co jeszcze jest dziwnego to to, że mam dziwnie spuchniętą pochwę. Znaczy to, że bardzo ciężko i boleśnie wchodzi tam palec. Nie wiem czy to może być objawa tego, że się ,,ścieśniła" bo przez miesiąc tego nie robiłam. Chce tylko jeszcze dodać ze nie uprawiłam seksu w tym miesiącu, tylko bawiłam się z moich chłopakiem ale on jest pewien, że nie mogę być w ciąży a czytałam, że mój przypadek może świadczyć o ciąży.? Proszę pomóżcie mi.

Gość cnvnc vmn cbmnc
a jakie ty znasz metody na przyspieszenie okresu????:)

Gość ewelinka11
poczytaj na forum na ten temat.:)

Gość ciąża jak nic
ciąża jak nic

to zalezy jakie zabawy masz na mysli?? a od miesiaca tego nie uprawialas seksu to nic mozesz juz byc w drugim miesiacu ciazy a pojawienie sie miesiac temu mieisaczki nie oznacza ze w ciazy byc nie moglas okres w ciazy moze byc nawet do 3 miesiaca wiec zrob test

Gość ewelinka11
raczej takiego normalnego seksu nie uprawiałam już rok. przez cały czas z moim chłopakiem się tylko bawimy. wygląda to tak, że ja pewnego dnia dbam o niego a następnego on o mnie albo jakoś tak. nigdy nie było tak, ze leżeliśmy nadzy i to robiliśmy. Czasem się tylko zdarzyło ze najpierw ja zadbałam o niego a potem on o mnie. Ale przed tym jak dobrał się do mnie umył ręce. I może z 2 razy jego sperma została na pościeli lub prześcieradle. A więc nadal uważacie, że to ciąża.?

Gość ewelinka11
a więc pomoże mi ktoś.?

Gość ewelinka11
pomozecie mi.?

To na pewno nie ciąża. Spuchnięta pochwa może być objawem infekcji, a okres może się spóźniać z miliona powodów.