Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHORA MILOSC

Gdy corka widzi tylko matke ... a ja jestem daleko-daleko

Polecane posty

Gość CHORA MILOSC
do rapsodia Widzisz wlasnie to ciagle tez od Niej slysze ze ja to bym chcial byc tylko w centrum uwagi ze jakis niedoceniony ciagle jestem---a ja tej kobiecie tlumacze ze chce tylko byc czescia Jej zycia a nie tylko dodatkiem--to kolejny argument z jej strony Ze matka jest z nia cale zycie a ja nie wiec musi jej pomagac-tylko ze ta kobieta swietnie sobie radzi ma meza no i przeciez miszkaj razem wiec ona jest ciagle z nia to o co chodzi i wychodzi na to ze ja musze zzas;luzyc na jej milosc i jak zasluze to chyba wtedy bedzie mi poswiecala tyle uwagi co mamaie

Gość CHORA MILOSC
do rapsodia No tak to mnie niszczy wiem to i napisze jak glupi facet Kocham Ja i chce zeby sie to wreszcie ulozylo ale juz chyba bnajwiekszy czas na meska decyzje----mysle ze jak wroci z wakacji oczywiscie z RODZICAMI wtedy bedzie trzeba cos postanowic ostatecznie

Gość CHORA MILOSC
Dzieki za odpowiedzi -- widze, ze w wiekszosci negatywne no ale moze faktycznie nie da sie juz nic zrobic --- jesli jeszcze ktos chce cos napisac w tym temacie to milo mi bedzie sie zapoznac z waszym zdaniem dzieki pozdrawiam!!!!

Gość onnnnnaaa
Coz mozna napisac chyba uciekajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj z tego zwiazku

Gość bieda
Oj biedny facet i tyle