Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamotniony

dziewczyny pomozcie mi:((

Polecane posty

Gość osamotniony
zmieniłem..

Gość tararararara
widzialam galerie zanim ja zablokowal i tam byly zdjecia dodane tez innego dnia. to powaznie jest on. ale pytanie- jak mamy ci pomoc?

Gość osamotniony
dodałem ją na nk dzis...ale wykasuje bo poco mi skoro nie jestesmy juz razem...

Gość tararararara
niech zgadne- skoczyla sobie w bok?

Gość boberek 1
no to on :)

Gość osamotniony
co zrobic zeby dziewczyny sie mnie nie bały,zeby nie sadzily ze wygladam jak casanowa czy ruchawa jak to napisane zostało...jestem normalny!!!!!a to ze przystojny to nie sciema???

Gość boberek 1
sa gusta i gusciki :p wygladasz troche jka bandyta z tym tatuazem

Gość tararararara
moim zdaniem przystojny i raczej nie bedziesz mial problemu ze znalezieniem sobie dziewczyny.

Gość osamotniony
o to dluga historia...nie bylo mnie dlugo...nie z wlasnej woli:(((zakochala sie,odeszla ja czekalem,wrocila.....i ponownie odeszla....jest chora (nie choroba zakazna)i chce zebym byl szczesliwy z inną,niechce zebym przy niej był.....

Gość tararararara
boberek- troche racji w tym jest :P na twardego faceta wygladasz, ja bym sie bala ze bedziesz mnie lał ze tak powiem brzydko ;)

Gość adam prawdziwek
nikt normalny nie zamieszcza swoich fotek na NK i nie szuka tutaj złotych rad pt.jak poderwać dziewczynę.

Gość tararararara
to moze daj sobie jeszcze troche czasu zanim zaczniesz szukac innej?

Gość boberek 1
nie szuka sie szczescia na siłe samo przyjdzie

Gość osamotniony
Adamie wyszedłem z ......wiec pytam tu was...jesli widzisz cos w tym zlego na chu....tu siedzisz????kobiety ja nigdy nie podnioslem reki na kobiete,bo jesli bym to zrobil to co bym z tego mial,wole w pysk walic chłopa

Gość tararararara
podaj swojego maila to zobaczys ile dziewczyn do ciebie napisze :P ja co prawda nie ale gdybym byla wolna to moze bym sie skusila. na kafe nikogo nie znajdziesz, musisz wyjsc do ludzi

Gość osamotniony
wiem ale skoro maja o mnie takie zdanie to zadna sie ze mna nie umowi:((

Gość onetiaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm... jesli chcesz znalezc dziewczyne na internecie to nie musisz przeciez poczatkowo pokazywac swojego zdjecia i mowic o tym ze wyszedles z wiezienia. mozesz najpierw dac jej poznac swoja osobowosc.

Gość osamotniony
rozumiem ale jesli nic o sobie nie powiem to i tak sadzicie ze jestem zły,bandyta itd

Gość tararararara
zapewniam cie ze jesli pokazalabym twoje zdjecie paru moim znajomym to by sie z Toba umowily nawet jesli mialoby sie to skonczyc" przygoda" ale one to ku*wy a takich chyba nie szukasz :P tak to juz jest ze zaufanie latwiej zdobywaja przecietniaki, ale na samotnosc to ty narzekac nie bedziesz

Gość osamotniony
nie chce kur.....poco???jest wiele takich,ja szukam normalnej tylko ze wszyscy uwazaja mnie za dziwaka,nie pALE NIE PIJE I NIE BIORE DRAGOW,nie potrafie sie bawic na disco

Gość tararararara
nie palisz nie pijesz, dragow nie bierzesz to niby za co siedziales? nie odpowiadaja tutaj - to pytanie retoryczne. jakbys wiedzial ze jakas dziewczyna siedziala to tez bys patrzal na nia troche inaczej niz na ta o czystej przeszlosci

Gość osamotniony
błędy młodosci:(tak bywa ze płaci sie za nie pozniej:)nie sadze ze patrzyla bym na nia inaczej,moja ex byla szalona dlatego sie tak zakochalem

Gość osamotniony
ale ja pisze:)))nie jestem przyzwyczajony do pisania na necie...chyba pojde pod prysznic sie troszke schłodzic

Gość tararararara
dam ci dobra rade - zaloz sobie konto na fotka.pl :D Lekki obciach ale dziewczyn bedziesz mial od zasypania. Zamiast korzystac z wolnosci to ty chcesz sobie baby szukac ehhh...

Gość niknejm
ciacho z Ciebie niezłe, ale nie rozumiem dziewczyn - jak brzydki, to wstyd ludzi i nawet nie wezmą pod uwagę bycia z kimś takim. jak przystojny, to na pewno będzie zdradzać itp. wygląd wyglądem, przeszłość będzie trudna do zaakceptowania dla nowej dziewczyny. myślę jednak, że jeśli pozna Cię trochę z tej lepszej strony, przeszłość straci na znaczeniu, tak było i z moim ukochanym :)

Gość osamotniony
mam wolnosc:))ale tak jak np teraz siedze sam....niechce tak..zaloze na fotka.pl

Gość tararararara
niknejm- ja kiedys szukalam po przystojnych a nawet sami do mnie przychodzili i przychodza ale jak juz sie na jednym przejechalam to wole przystojniakow unikac. no i jednak co by nie powiedziec to wieksze parwdopodbienstwo jest ze zdradzi ten przystojny bo on jest czesciej podrywany.

Gość osamotniony
niknejm dziękuje:))

Gość tararararara
a ja niby jestem w stalym zwiazku i co ?? siedze sama i zyje w celibacie od paru miesiecy :) jak widac staly zwiazek nie zapewni ci ani szczescia ani wspolnych wieczorow. ja bym sie tam na twoim miejscu wyszalala po tych 7 latach. roznie dobrze mozesz spedzac wieczory z co chwile to inna dziewczyna i tez nie bedziesz samotny.

Gość tararararara
roWnie dobrze*