Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kompleks

aparaty

Polecane posty

Mam problem. a właściwie zapytanie. Dużo czytałam na temat wysuniętej żuchwy, bo sama od 1,5 roku mam aparat ortodontyczny. musz eprzyznac ze z efektów jestem zadowolona ;D jak narazie przynajmniej. ale jedno mnie martwi - wysunięta żuchwaa. właściwie to narzie obie szczeki sa sobie rowne ale jak zacznie mi sie prostowac dolna to to sie zmieni drastycznie. czytałam ze mozliwa jest tylko operacja zeby wyglad i miejsce żuchwy sie zmieniło, ale pani ortodontka dala mi taki aparat. opisze go : oparcie na czoło i brode, dwa"wąsiki" na których przyczepia sie gumki do nich i do antenek na aparacie stałym. początkowo mówiła 300 złotych za niego a teraz dała mi go za darmo, a właściwie to nie wiem czy dała. to mnie zdiwiło, nosze go już chyba miesiąc FAKt, że czasem sie opuszczam mój błąd, ale efektów nicii ;<< ktoś ma coś podobnego?? możecie powiedzieć czy to działaa ?? strasznie mi zależy, bo ten aparat jest wkurzającyy .. x// PS. nie mam w nim spać ! tylko chodzić w ciągu dnia! czy moja żuchwa cofnie sie choć troche? czy konieczna operacja? POMOCYY!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować