Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwka87

mój mężczyna...

Polecane posty

Gość iwka87

Jesteśmy razem prawie 3 lata....Rzadko się kłocimy ale gdy już tak się zdarzy to on mnie wyzywa. Mówi, że jestem idiotką albo że jestem pierd*****ta, przyje****na, żebym spier****ła itp....Smutno :(( A poza tym to prawie nigdy nie przeklina....

Gość tararararara
hmm...to ja sie lepiej nie wypowiem bo tez tak czasem do mojego chlopaka mowilam w klotni ;/

Gość jedna noc bez zobowiązan
pogon chama...

Prostak nie potrafiący zapanować nad swoimi emocjami. Kłótnia bynajmniej nie jest usprawiedliwieniem do utraty kontroli. I to coś co w nim siedzi, pytanie czy wtedy (w słownej bolesnej utarczce na noże) jesteśmy szczerzy? Oby nie...

Gość ciocia krysia
racja pogon go nie ma szacunku to nie ma zwiakzu i milosci

Gość iwka87
Ale tak poza tym to jest kochany i bardzo dobry dla mnie....Tylko jak jest na mnie bardzo zły to wyzwie :((

Gość tararararara
a moj mnie nie pogonil :) ale juz wiecej go nie wyzwalam

Gość ciocia krysia
iwka87 Ale tak poza tym to jest kochany i bardzo dobry dla mnie....Tylko jak jest na mnie bardzo zły to wyzwie gadasz jak glupia naiwna zakomleksiona baba bez poczucia wartosic ktora maz oklada a potem przeprasza i ta kobieta mowi no wiecie on jest dobry kiedy mnie nie bije to jest zloty facet a to ze mi czasem przywali co tam nie wiem po co ten post jak masz takie durnowate podejscie i go tlumaczysz nie chcac kopnac w dupe

iwka ludzi poznaj sie w biedzie..w sytuacjach kryzysowych...nie sztuka byc dobrym jak wszystko jets okey..sztuka byc jak drugiej osobie całe zycie waili sie na głowe..;)

Gość iwka87
Nigdy nie podniosł na mnie reki....

Gość iwka87
Nigdy....

Gość ciocia krysia
iwka87 Nigdy.... oj kobieto to byl tlyko przyklad a skoro cie wyzywa to podnosi na ciebie reke nie fizycznie a slownie naprawde widze po twoich wypowiedziach ze dziekco jeszcze jestes i duzo wody w rzece uplynie znaim dojrzejesz i koniesz w tylek dziada

Gość elooo
ciocia krysia ma rację, to dopiero 3 lata, co będzie później...

Gość macz maczo
ale jesteście głupiutkie, prawdziwy facet musi przeklinać, a jak nie pasuje, to szukac miedzy pantoflarzami, ale czy to jeszcze facet ;) :)

man który szanuje zdanie swojej kobiety(bo nie obcej) słucha ja itp to nie pantflarz..to man:)

iwka87 jestes kobieta i powinnas tez miec do siebie szacunek, facet nie ma prawa uderzyc lub tez wyzwac kobiety, to jest brak szacunku... rozumiem , ze w zwiazkach sa klotnie, tego nie da sie uniknac, nic nie jest idealne

macz maczo prawdziwy mezszczyzna rani ta 2-ga polowe?? pozatym przeklinanie a obrarzanie to dwie rozne rzeczy

Gość Trister25
Dziewczyno, daj sobie z nim spokoj

Gość macz maczo
nie no, żartowałem oczywiście, ale są niestety ludzie, którzy mają cholerny temperament, mnie nieraz zdarzyło się kogoś w nerwach zwyzywać, potem tego żałuje oczywiście, ale stało się

To typ utajonego chama i nic więcej, nie ma powodów do gromkich nawoływań do zakończenia związku. Z tym... z takim kimś można żyć bo nie ma gwarancji że swoje niepochlebne opinie nosi w sercu a mówi tylko przy okazji gdy można być usprawiedliwiając się złością szczerym. Temperament?? Lol, to dopiero prawdziwym maczo był by facet, który swoje słowa popierał by ciosem w nos. Takie histeryczne zapluwanie się we wściekłości to nie objaw temperamentu a raczej braku kontroli nad emocjami, bardzo męskie, bardzo ludzkie, doprawdy.

Gość malaga tititaki i kasztanki:D
iwka! porozmawiaj z nim na spokojnie- powiedź że ci jest przykro i nie będziesz tolerować takich wyzwisk od najgorszych- weź również pod uwagę to że w kłótni ludzie mówią różne rzeczy z nerwów których tak naprawdę nigdy by nie powiedzieli i naprawdę tak nie myślą- w kłótni czasem robimy wszystko żeby tylko się odegrać, dogryźć... rozmowa powinna pomóc:)

Gość Zuzia2010
iwka a co mu zrobiłaś że tak cię nawyzywał, tylko szczerze. Ciocia krysia Jesteś po prostu szowinistką.