Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka23

A ja się tak staram :((((

Polecane posty

Gość majeczka23

Jestem w związku od prawie 3 lat. Za 3 lata chcemy się pobrać.Mieszkamy oddzielnie, on pracuje , ja kończe studia. Kocham go ale smuci mnie pewna rzecz...Otóż on nigdy mnie nie zaskoczył przez te 3 lata. Ja robię mu różne niespodzianki, typu małe prezenciki (nic drogiego bo nie stac mnie ) . Często ugotuje coś dobrego dla niego,upieke ciasto, zaplanuje jakiś wypad, kawe w restauracji, wkładam mu rózne karteczki do portfela lub kieszeni. Raz niespodziewanie zjawiłam się u niego pod uczelnią gdy jeszcze studiował. Wypożyczam jego ulubione filmy, wysłałam kilka razy pocztówkę do jego domu , taką miłosną bez okazji Kupiłam mu książeczkę z dedykacją, zrobiłam prezentację multimedialną z naszymi fotkami, i wiele innych rzeczy. On zawsze bardzo się wzrusza i cieszy ale sam mnie nie zaskakuje ....(( Mówiłam mu o tym, że chciałabym zeby pokazywał mi ze mnie kocha również w taki sposób. Mówił., że mam rację ale nic nie zmienił. Nawet nigdy przez te 3 lata nie zadzowonił do mnie ot tak, bez planowania zeby mi miło było. Zawsze ja pytam czy ma ochote porozmawiać. Nigdy nie proponuje kina, dyskoteki itp. Dopiero gdy ja zaproponuje to mówi że chętnie ....

Gość iwka87
Musisz z nim porozmawiać i to poważnie...

Gość nowa 123
tak mu jest wygodnie

Gość nowa 123
to ty jak napisałaś robisz mu małe niespodzianki według niego on nie musi tego robić bo to ty sprawiasz że w waszym związku coś się dzieje

Gość iwka87
Ja proponuje przestac robic te niespodzianki, moze sie domysli albo cos

Gość nowa 123
tu się zgodzę z tobą, niech facet trochę pomyśli

Gość majeczka23
Nom, macie rację.Ale nie chce rutyny w zwiazku, nudy, monotonii.Jesli ja nie bede zaskakiwac i planowac to bedzie porazka

Gość hej łapka
a poza tym, ze nie robi ci zadnych niespodzianek, jest ok?

Gość majeczka23
poza tym ok :))

a po chuj ma sie facet starac skoro ty zadzwonisz, zrobisz, wymylisz, zaplanujesz przestan dzwonic niespodziewanie, przestan robic prezenty, przestan planowac wam czas niech sie chlop wykaze