Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maya2286

Przyszła samotna mama;(

Polecane posty

Gość TOBREX
Mnie tez zastanawia jak MAYA nie zauwazyla przez 2 lata ze jej facet jest hazardzista.dziwny ten zwiazek.Bylas 2 lata z facetem i nic o nim nie wiedzialas? Poza tym jak mozna zrobic sobie dziecko w takiej sytuacji jak twoja.Mamy XXI wiek i antykoncepcja to nie tabu,rzecz niemozliwa do zdobycia. Czas Mayu zaczac myslec gowa nie dupa ,bo teraz bedziesz miec duzo obowiazkow a dziecka nie wyzywisz listami z kafe.Poza tym 350 zl jakie dal ci byly to chyba wystarczy na dziecko,bo on nie ma obowiazku cie karmic. Mnie tez cie nie zal,szkoda tylko malenstwa. Nie bronie twojego faceta,ale w zasadzie co powinnam mu zazucic,ze dal ci kase,ze chcial byc z toba ale tobie nie pasowala kwota,bo nie wiedzialas ze spotykalas sie z golodupcem z dlugami ktory wszystko wrzuca w automaty?

Gość 350 na dziecko wystarczy???
chyba żartujesz :-)))))) no to sie usmiałam :-)

Gość TOBREX
mnie dziecko miesiecznie kosztuje cos ponad 100 i wystarcza.Nie zapominaj ze matka tez ma obowiazek klasc na dziecko. Teraz ja zaczynam sie smiac.Polskie dzieci sa drozsze od tych mieszkajacych w krajach zachodnich??? hmmm ciekawe

Gość 100 złłłłł ????
Albo to prowokacja albo jesteś nienormalna!!!! Trzymasz dziecko w piwnicy, dajesz surowego ziemniaka+wodę z kranu??? Bo chyba te 100 zł tylko na to wystarczy. Kobieto czy z toba jest wsio ok? bo ja nie sądze. :-)

Gość TOBREX
ucieklo :D mialo byc ponad 100

Gość TOBREX
qurcze znow ucieklo.ponad 100 EURO

Gość Antis
Drogie Mamy Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)

po co ten jad? Stalo sie i dziewczyna nie potrzebuje gorzkich slow. Poradzisz sobie. Zdziwisz sie jak bardzo silna jestes dla siebie i swojego malenstwa.

Gość DLAwasKUR....
czy tu sie wypowiadaj same cymbaly i suk...... zamiast czlowieka podtrzymac na duchu to go dolujecie a zreszta maja nie denerwuj sie tym co pisza najwazniejsze ze masz malenstwo ono jest najwazniejsze teraz nienawidze tych ludzi na kafeteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zaj......... szma....... i hu.........nienawidze was dlaczego czlowieka nie potraficie pocieszyc doradzic bawi was to czy ktos prosi was o takie komentarze pamietajcie zycie jest sprawiedliwe moze byc na odwrot i was taka krzzywda spotkac ksiezniczki za dyche

Hahaha dom ukradli Niemcom :D:D:D:D No chyba zejdę :O:O Co za idiota to napisał :O Moja rodzina tez mieszka w takim domu i nie za darmo tylko go kupili więc skąd takie przekonania,że po Niemieckie domy są ukradzione :O

Autorko poradzisz sobię nie przejmuj się krytyką :) Tu nie jedna siedzi z facetem co pewnie ja bije albo jest 100 razy gorszy od twojego ex,ale lepiej komuś pojechać i powiedzieć gdzie miałaś oczy dasz sobię radę sama dobrze,że zobaczyłaś jaki jest i go wywaliłaś a nie siedziałaś z nim żeby dziecko miało ojca

Gość renia34
hej....nie łam się kobieto ani tym idiotą który zrobił ci dziecko i nie chce lub nie umie podołać obowiązkom,tylko użala się nad sobą że to jemu jest potrzebna pomoc bo hazard to nałóg....gówno prawda chce to gra..jest słaby dupek....ani tym bardziej tymi którzy próbują cię oceniać....gówno w życiu przeszli a mają najwięcej do powiedzenia....takim na pewno wszystko gładko idzie mają ciepłe posadki...i co mogą wiedzieć o życiu skoro widzą tylko czubek własnego nosa...rodzice na pewno nie zostawią cię samej,a dziecko wiecznie małe nie będzie....ja osobiscie spędziłam 15lat z alkoholikiem w koncu powiedziałam dosc....wyrzuciłam go z domu...zostałam bez pracy za to z dwiema dorastającymi córkami....pierwsze alimenty po 250 na każdą dostałam po 5 miesiącach od wyroku....masz nasze polskie prawo chroniące dzieci....ale daję radę jakoś...znalazłam pracę,dodam że samotnej matce o pracę jest łatwiej...fakt to na czas określony tylko ale narazie nie myślę o tym....i mam w koncu spokój,chociaż problemów nie brakuje....tak samo było by i z tobą gdybyś z nim została....uwierz z każdym dniem gorzej bo to nałóg...tak,że trzymaj się,i niajważniejsze nie poddawać się...pozdrawiam cieplutko:)

Gość aquariuss
Idź do kościoła tak go słuchałaś, aby się nie zabezpieczać, to teraz niech Ci finasuje dzieciątko! Ciekawego kiedy się Polacy z tego katolizmu obudzą, ehhh chyba jeszcze długo.