Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reklamowka

19lat dziewica?

Polecane posty

Gość Reklamowka

Hej. Mam 19 lat i od jakiegos czasu spotykam sie z facetem 25 lat. Nie raz pisalismy pikantne smsy. Ale nigdy nie mialam a moze tez i w jakims stopniu wstydzilam sie tego ze jestem dziewica i nie powiedzialam mu. Wczoraj wieczorem zaraz po tym jak mnie odprowadzil do domu pisalismy smsy. Napisal mi ze chetnie by mnie schrupal, wiec odpisalam 'y...wiesz ze jestem dziewica?' nie odpisal mi bo pewnie spal,wczesnie rano wstaje. I o 5 dostalam smsa z jego odpowiedzia ' yyyyy...' co ja mam myslec? Ze woli doswiadczone? Czy w moim wieku kazda dziewczyna nie jest juz dziewica? Wolalam poczekac z seksem niz robic to z kim popadnie...

Gość dgbhnh
napisal ci yyy zamiast sie cieszyc dupek, pozatym tez niektorzy faceci wola doswiadczone bo nie musza ich "uczyc" co i jak... wiec nie wiem nie przejmuj sie to ze jestes dziewica w wieku 19 lat dla normalnego faceta bedzie + wiec glowa do gory :)

Gość nie - nie każda pozbywa się
dziewictwa z pierwszym lepszym... Prowokujesz a potem się dziwisz, że skoro takie pikantne teksty, to nie bardzo do dziewicy pasują. Po co to robisz?

Gość Reklamowka
ale jak mam sie teraz zachowywac w stosunku do niego? Olac go? Czy co? :( myslalam ze facet sie ucieszy ze przezyje swoj pierwszy raz z nim a tu odpisal 'yyyy..'

Gość Reklamowka
nie prowokuje, sam zaczął pisac takie smsy ze by mnie schrupal itd a to mialam mu odpisac 'dobranoc'?

Gość bsfdf
głupio zrobiłas ze napisałąs to przez sms:o bardzo głupio co myslałas ze co ci odppisze?? takie rzeczy sie mówi i jestem pewna ze by sie zachował inaczej

Gość Reklamowka
mimo to, zachowal sie jak sie zachowal...co mam robic? ;C

Gość Pan Biznesmen
w dziewicach nie ma nic fajnego :O przereklamowany towar ;) tu boli, tam sie boje, tu nie dotykaj ;) ałaaaaaaaaa!! 😭 nie wie jak usiąść, jak sie nabić na pal, co jest fajne i kiedy. nie połyka (w większości zdecydowanej), nie lubi spermy, brzydzi ją smak i zapach członka :) co fajnego jest w dziewicy?

Gość jubhgt
chyba lepiej miec dziewice niz taka co mialo ja pol miasta...

Gość Reklamowka
:( mam mu nie odpisywac na tego smsa? olac go w ogole? co robic?

Gość Pan Biznesmen
ze skrajności w skrajność... oczywiście że jak mam wybór pomiędzy przeruchaną biurwą a świeżynką-dziewicą to wybiorę dziewicę. ale jak mam wybierać pomiędzy "tu mnie nie dotykaj"-dziewicą a laską która wie co to seks, orgazm i blowjob (czytaj: miała 2-4, może 5 partnerów) to wybiorę bez wahania tą drugą. dziewictwo to choroba. na szczęście uleczalna ;)

Gość N I E Z A L E Ż N A
oni wola niedziewice;) ma w dupie ze przezyje z Toba 1 raz, on patrzy tylko wyruchac;) jezeli boisz sie 1 razu to zaszalej z pettingiem;) ale skoro nie jestes pewna swoich uczuc to nic na sile;)

Gość Reklamowka
skoro godzę sie na seks to pozwalam dotykac sie wszedzie, takie jest moje zdanie..

Gość Reklamowka
wlasnie nie jestem pewna czy on cos do mnie czuje czy chce mnie tylko przeleciec...:( jeszcze teraz mu najwidoczniej nie odpowiada ze jestem dziewica, bo odpisal 'yyyy..'

Gość Pan Biznesmen
kobieto durna... seks to seks. troche przyjemności w tym życiu ;) tylko z głową - po co ci jakieś choróbsko lub bobas w tym wieku ;) (PS: bez paranoi - nie tak łatwo jest zajść w ciąże lub się czymś zarazić) czekanie z seksem do ślubu to parodia :)

Gość N I E Z A L E Ż N A
a czy w pettingu nie dotykacie sie wszedzie??:_

Gość Reklamowka
a czy gdzies powiedzialam ze czekam z seksem do slubu? Chce to zrobic z kims kogo kocham, oraz bede wiedziala ze partner tez odwzajemnia te uczucie. A nie ze liczy ze zaliczy....

Gość Pan Biznesmen
to potraktuj to w kategoriach "ja go zaliczę" bosh..... czy wy dupy naprawde myślicie sercami? :O

Gość advedvr
wiekszosc facetow mysli penisem...;/

Gość dsaes
dziewice sa spoko , ale ja mdleje na widok krwi . Wiec pewnie nie chcialbym robic tego z dziewicą .

Gość advedvr
nie kazda dziewica podczas pierwszego zblizenia puszcza krew :PP

Gość dsaes
pamietam jak ktos gdy jeszcze chodzilem do szkoly rozwalil sobie reke na szybie , byla wielka plama krwi na korytarzu . TO blady jak sciana sie zrobiłem . POczuje ten zapach i mi niedobrze .

Gość advedvr
autorka tematu pyta czy ma olac goscia skoro tak jej odpisal czy co ma robic a nie o szkole mowa teraz ;]

Gość dsaes
nie musi go olewac . Jesli mu na niej zalezy to poczeka i nie bedzie naciskal na pojscie do łozka ..

Gość Pan Biznesmen
ma go olać!

Gość Reklamowka
to mam mu cos odpisac na tego smsa? Jak tak to co?

Gość Pan Biznesmen
odpisz mu: "chcesz mi wylizać cipkę? bez zobowiązań i nie licz na nic więcej"