Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reklamowka

19lat dziewica?

Polecane posty

Gość Peezda
Zapytaj go czy jest rozczarowany pozytywnie czy negatywnie tym swoim "yyyyy...."

Gość Monique2222
hmmm.. no ja byłam rok młodsza od Ciebie jak straciłam dziewictwo (teraz dopiero sobie szaleje ;) ) więc uważam ,że jak ktoś straci w wieku do 20 lat powiedzmy to nie powinno być to dziwne. wiek 16-19 lat jest w sam raz na pierwszy raz

Gość Reklamowka
Pan Biznesmen chyba juz Tobie podziekuje za pomoc. Czesc

Gość Monique2222
co innego gdybyś miała z 22, 23 lata wtedy mógłby się zdziwić . ale w wieku 19 to jeszcze spoko . wiele moich koleżanek straciło dziewictwo w Twoim wieku. ja też mogłam zrobić to wcześniej jak miałam nawet14, 16 lat. ale nie chciałam poprostu i ciesze się ,że miałam 18 bo myślę ,że to w sam raz

Gość Reklamowka
jesli odpisze ze negatywnie? A co jesli pozytywnie? Kurde nie wiem co robic :(

Gość Reklamowka
Monique2222 on ma 25 lat a ja 19. Moze myslal ze jestem doswiadczona ...

Gość niepewny chłopaczek
Dziewictwo to piekna sparwa,nie opłaca sie tracic cnoty dla jakiegoś tam głupiej chwilonej przyjemnosci,w seksie nie ma nic ciekawego...pozdarwaim

Gość Monique2222
jak odpisze negatywnie to trochę dupek z niego.. bo naprawdę 19 letnia dziewica mieści się ,, w normie". nie pochwalam jak ktoś ma 23 np i nadal się boi stracić dziewictwo bo to jest już dziwne. ale i uważam ,że dziewczynki które to robią w wieku 14 też nie są zbyt normalne... więc na wszystko jest pora. 19 letnia dziewica jest jeszcze ok

Gość Peezda
Jeśli negatywnie to pewnie myślał, że już wiesz o co chodzi w te klocki i bez większych oporów pójdziesz z nim do łóżka a tak czeka go grubsza robota. A jeśli pozytywnie to się nim zainteresuj.

Gość Monique2222
no on ma 25 ,ale przypomnij mu ,że jeszcze 6 lat młodsza.. jakbyś miała tyle co on to bym się mu nie dziwiła

Gość Monique2222
ja obciagałam całemu osiedlu na ktorym mieskzam i i nadal jestem dziewicą . Nigdy nie miałam stosunku pochwowego . Tylko kilka razy analny .

Gość Reklamowka
10:20 [zgłoś do usunięcia]Reklamowka miałam tylko seks analny z moim psem - owczarkiem niemieckim . ktos napisal to w moim imieniu ;/ wrrr

Gość Monique2222
hahaha w sumie śmieszne te podszywy naprawdę ;) wymyśl jeszcze coś ciekawego to sie pośmieje

nie wiem czy mam napisac pierwsza do niego? w sumie odpisal mi na wczorajszego smsa dopiero dzisiaj o 5 jak do pracy szedl...a ja nadal milcze, nie napisalam do niego nic. Moze poczekac az sie odezwie ?

Gość Monique2222
mam z moim synkiem wspólnego dziadka ;)

Gość Monique2222
napisz do niego jak masz rozumieć to ,,yyyy". to wszystko stanie się jasne ,a tak bedziesz sie tylko stresowac

Gość Monique2222
prawda. ale takie sytuacje lepiej wyjaśniać od razu . ja bym sie go spytała co mial na mysli...a tak pomysli ,że sie speszyłas tym smsem...

Gość .sałatka.
kto chrapie?

Gość Leszcz1-0-0
widocznie chłopak chce się zabawić i nie mieć wyrzutów sumienia. Jak cię rozdziewiczy to do końca zycia bedziesz go wspominać jak tego co zabrał cnote i uciekł. Poza tym może też nie chce się bawić w naukę bo to trwa tylko od razu mieć dobrą zabawę.

Gość Leszcz1-0-0
I tak dobrze żę powiedziałaś mu wprost. Gorzej gdyby się sam przekonał. Lepiej po prostu wyjaśnij sprawę i go wypytaj jakie ma zamiary wobec ciebie.

Gość nazwiązując do tematu
nie pociesze cię. jeśli by mu na tobie żależało w sensie bycia to by go to ucieszyło. facet chce by jego przyszła żona była dziewicą chce być tym pierwszym - nie wyszyscy tak myślą oczywiście- ale już jakaś panna do sexu to raczej żeby nie tyle miała doświadczenie co on nie musi przechodzić przez ból krew pot i łzy. moze miał ochote na lekki miły sex z tobą taki bez zobowiązań a tu dziewica i nie bedzie tak lekko.

zapytalam czy te jego yyy to rozczarowanie pozytywne czy negatywne. odpisal : yyyyy...mowe odjelo poprostu :P...<przytul> nestety ja nie jestem prawiczniek " no hah dziwne zeby byl jak ma 25 lat...

Gość mikstura.
a jak długo jesteście razem?

Gość mikstura.
Ty myślisz o 1 razie z nim? Jesteś pewna, że to ten właściwy?

narazie nie mysle o pierwszym razie. Jestem zakochana w nim, ale czy on naprawde we mnie tego nie wiem. Dlatego potrzebuje czasu. Byc moze on liczy ze mnie zaliczy...;x