Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagu

Dosłownie MŁODE Panny Młode

Polecane posty

Gość dagu

Czy na Kafe są może dziewczyny/kobiety które w młodym wieku wyszły za mąż? Chodzi mi o wiek 18-20 lat. Sama w styczniu skończyłam 18nastkę, ale w sierpniu 2011 zostanę żoną, z czego strasznie się cieszę:). Jakie są wasze odczucia, układa wam się w związkach?Nie żałujecie podjętej decyzji?

Gość kolia23
robimy sobie pierożki

Gość Allejandro ,
Pewnie zaciązyłaś i dlatego wcześnie wychodzisz za maż. Ty może się cieszysz ale twój chłopak napewno wolałby jeszcze poczekać. Ale cała rodzina powiadomiona ciocia Kazia z katowic już kapelusz sobie kupiła,wuj Genio odkłada już z renty............ Współczuje przzyszłemu męzowi

Gość SolisburyHill
Ja wzięłam ślub w wieku 19 lat, teraz mam 22. Nie żałuję, ciągle czuję, że mój mąż to ten jedyny. Choć teraz studiuję i poznaję wielu nowych ludzi, a on podobnie, to jednak wciąż mnie szalenie fascynuje. Pobraliśmy się z czystej miłości, ślub był skromny, nie chcieliśmy, żeby rodzice nam cokolwiek fundowali. Nie byłam w ciąży - gdybym była, to nigdy w życiu bym nie poszła do ołtarza, poczekałabym aż dziecko podrośnie choćby tylko po to, żeby się oderwać od tych ohydnych konwenansów.

Gość dagu
Brechtam z ludzi, któży w ogóle nie znając sytuacji wymyślają swoje teorie, krytykują i ogólnie czerpią przyjemność z podnoszenia swojego ego w tak prymitywny sposób. Otóź nie. Nie zaciążyłam, znam takie słowo jak antykoncepcja. po drugie zaproponował to mój facet, zktórym jestem już 4 lata- to była całkowicie jegio inicjatywa ,więc odpierdol się złamie.

Gość samanta21
Młodo wyszłam za mąż i niczego nie żałuje,bo wszystko było przemyślane.

Gość dagu
samanta21 ile miałaś lat?

Gość samanta21
20

Gość SanSanSan
ja wyszlam za maz dokladnie 8 dni po moich 20tych urodzinach :)

Gość ja miałam 15 lat
ja miałam 15 lat jak wyszłam za maz a w wieku 16 lat urodziłam synusia. Nie załuje całe życie nie pracowałam poświaciłam się rodzinie. Jak miałam 19 urodziłam córeczke. Teraz jestem już stara baba niestety.......... wnuki bawie

Gość palaz Marlboro
o boże nieletnia kurwa