Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Duszyczka

Prezent na 10-tą rocznice ślubu

Polecane posty

Co proponujecie na prezent na 10-tą rocznicę ślubu, dla małżeństwa, które już wszystko ma (jest przy kasie) i robi full wypas imprezkę??? Maksymalnie 100 zł.

Impreza jest w lokalu - więć tort będzie. Myślalam o czymś co będzie Im o nas i o rocznicy przypominać, ale nie wiem gdzie tego szukać. Pewno coś jest na allegro - ale co to ma być.

Nie wiem ile to może kosztować, ale np jakieś zdjęcie z ich ślubu powiększone, oprawione w ładną ramkę do powieszenia, z tyłu możesz coś napisać. Nigdy takiego prezentu nie robiłam, więc piszę pierwsze co do głowy przychodzi :P

Gość A KTO TO TAKI
akim oni są dla ciebie? masz kontakt dobry i na kiedy potrzebujesz prezent?

Gość jolka mariolka
ja na 5 ta zafundowalam mezowi lot balonem , na 10ta lot tandemem z paru tys. metrow spadal biedak z samolotu ---a na 15ta smieja sie wszyscy , ze skok z liny ( ale bez liny haha) mysle , ze to powinno byc cos wyskokowego i niepowtarzalnego .....

Gość jolka mariolka
no wiadomo , ze za 100 zl tego nie kupisz ale jesli chodzi o ten pomysl z fotka to moze w szkle lub krysztale grawerowane foto-- ja to zrobilam na 11 rocznice slubu mozesz tez zrobic podswietlane--nie wiem ile u was kosztuje ale male moze sie w 100 zmiescisz

Może jakiś elektroniczny gadżet? Ja bym coś takiego kupiła :) Na electro.pl mają duży wybór i nawet tanie sprzęty, a skoro to rocznica ślubu to coś do domu; odkurzacz czy ekspres do kawy był by fajną sprawą ;)

Gość conis
Szukają w internecie pomysłów na rocznicowy prezent wpadłam na pomysł by podarować voucher na jakiś zabieg albo krótki wypad do jakiegoś kurortu jak Primavera spa (w Jastrzębiej Górze). Myślę, że ciekawy masaż + kolacja + romantyczny spacer brzegiem morza byłoby optymalnym rozwiązaniem.

Gość styl girly
Wyjazd na rocznicę ślubu to jest niezła myśl. zawsze to coś nowego i oryginalnego. Moim zdaniem warto inwestować w takie podarki. Ja się zastanawiam czy na rocznicę nie pojechać na Pojezierze Brodnicki (niesamowicie malownicze tereny) i skorzsytać z degustacji wina i winoterapii z hotelu Głęboczek :) regeneracja + przyjemność, wg mnie idealne na rocznicę.

Gość gretkas
Za 100 złotych niczego szałowego im nie kupisz, ale już za kilka stów na pewno ustrzelisz lot awionetką, jakiś rejs czy wizytę w spa dla dwojga. Idźcie w tym kierunku - może jakaś zrzutka?

rocznicowo to wolałabym jakiś wypad tylko we dwoje... może pojezierze brodnickie? wspominany często głęboczek prezentuje się ciekawie, zwłaszcza ta winoterapia kusi, chyba dobra opcja na rocznicę :)

Gość króóóóótka piłka
prezenty typu lot balonem, czy wypad we dwoje- to raczej małżonkowie sobie nawzajem, a nie goście zaproszeni na imprezę