Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miria

zamiast linii wyszła kropka...

Polecane posty

zrobiłam sobie test ciążowy i wyszła kropka, nie wiem czy to z testem coś nie tak , czy jeszcze za wcześnie, powinnam dostać okres za tydzień. Może któraś z Was też tak miała?

tak ale chyba poczekam jeszcze te parę dni, chociaż ten test podobno już wykrywa bardzo wczęsną ciąże, ale ta kropka jest bardzo wyrażna....

najlepiej poczekać jeszcze minimum ten tydzień. Wiem że to długo ;-)

Gość gagaemmm13546
Linia kontrolna jest normalna a druga ta testowa to wlasnie ta kropka?

Gość gagaemmm13546
Jeżeli wyszła nawet delikatna czerwona w miejscu tam gdzie powinna byc druga kreska to mozliwa jest ciąża. U mnie ta druga linia była tak bardzo cieniutka i blada ale była i w ciązy byłam. Ostatnio robiłam test i wykazało ze nie jestem- ale po 20 minutach spojrzałam drugi raz i już kreska była więc nie można odczytywać wyniku dłuzej niż po 5 minutach bo może się fałszywie zmienić. Ta kropka jest dość widoczna czy tylko jakby cień? myślę że jak ciązy nie ma to nie powinno tam się nic pokazać tylko ta jedna kontrolna kreska.

Gość gagaemmm13546
Czy ta kropka jest czerwona i wyszła w ciągu 5 minut od zrobienia testu- jeśli tak to jest prawdopodobieństwo a jeśli nie to może test wadliwy.

kropka wyszła od razu i aż mi się ciepło zrobiło.., ale nie jest czerwona ani różowa tylko blado fioletowa, pierwsza kreska jest ciemno fioletowa

Gość gagaemmm13546
powtórz test, może być ciąża

Gość Lloyds
i czeka 7 lat...

Gość Cleo1976
:) Ja kiedyś nie wiedząc, jak się wykonuje test, nasikałam wprost na płytkę.Rozmazałam go zupełnie.Na szczęście wtedy nie mogłam być w ciąży.Natomiast teraz radzę: w przypadku jakichkolwiek wątpliwości co do wyniku, należy powtórzyć test za 3-4 dni.Wykonany po raz trzeci (najlepiej 21 dni po stosunku) praktycznie wyklucza ciążę.