Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy!:(

dziewczyny pomozcie !

Polecane posty

w sobote mialam wziac pierwsza tabletke w swoim zyciu, dostalam miesiaczke i no nie wiem jakim cudem , ale zapomnialam : ( straszna gapa ze mnie.. spanikowalam i wzielam dopiero wczoraj o 20.00( czyli 3ciego dnia). Są to tabletki Yasmin, powiedzcie mi czy jestem zabezpieczona czy nie?:(

do końca pierwszego blistra zabezpieczaj się dodatkowo :) jak zaczniesz drugi to już nie potrzeba :)

czyli 7 dni zabezpieczenia nie wystarczy?... moze odstawic ten blister i zaczac od przyszlego miesiaca?

jeżeli nie wzięłaś w pierwszym dniu cyklu to może być różnie. gdybyś wzięła w sobotę to 7 dni by wystarczyło. nie odstawiaj blistra bo tylko się zmarnuje a dodatkowe zabezpieczenie nie zaszkodzi :)

na wszelki wypadek zaczęłabym od przyszłego miesiąca jeszcze raz

Gość tak czy siak
w pierwszym cyklu brania zabezpieczałabym sie dodatkowo...

Nie odstawiaj tabletek, nie można ot tak sobie zaczynać i przestawać i za miesiąc znowu zacząć ;| Przez piewszy blister zabezpieczaj się dodatkowo.

niektorzy mowili mi, ze mozna zaczac tez od 2 do 5 dnia i wtedy przez 7 dni zabezpieczac sie dodatkowo..

a co Ci szkodzi zabezpieczyć się dodatkowo przez ten niecały miesiąc? nie rozumiem Cię, chyba lepiej nie ryzykować prawda???

ja rozumiem, i zrobie tak.. Tylko chcialabym sie dowiedziec jakie jest ryzyko GDYBY JUZ COS SIE STALO PRZY DODATKOWYM ZABEZPIECZENIU. \