Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Kafeteria pokazuje jakie naprawdę są kobiety.

Polecane posty

Dopiero tutaj jak i na innych forach dla kobiet, wychodzi wasza prawdziwa twarz. Każda z was jest mało inteligentna, zakłamana, wulgarna, prześmiewcza, niewierna, puszczalska, z roszczeniową postawą do życia, potraficie tylko drwić z nas, a same nic sobą nie reprezentujecie. Dzięki temu, że jesteście anonimowe, to nie musicie niczego udawać, tutaj piszecie prawdę, tak jak naprawdę żyjecie i co sądzicie o innych ludziach. Na co dzień udajecie miłe, wrażliwe, kulturalne, grzeczne dziewczynki, a naprawdę każda z was jest wyrachowaną suką.

Gość ze sa banda
zaklamanych hipokrytek bez szans na zmiane??:D

Gość dyjament
no i co w zwiazku z tym ? jakieś wnioski ? czy tylko chciałeś jadu popuścić ?

Gość wniosek ::::
liczyc ze w przyszlosci bedzie mozliwosc zmiany orientacji :classic_cool: :D

Gość dlatego wlasnie dominiku
bedziesz przez reszte zycia trzepal

Wniosek z tego taki, że polecam każdemu facetowi lekturę paru babskich for. Najlepiej wizaz i kafe, tylko ostrzegam można się załamać.

Gość monikaM33
to zmykaj stąd,bo się załamiesz i jak będziesz wyglądał:P.....Wy jesteście nie lepsi.......miłego dnia życzę:*

Chyba aż tak się nie załamałeś ;-), skoro jeszcze władasz rękoma to znaczy że bedziesz żył :D

Gość Dominisiu
A mleczko wypite? lekcje odrobione? to zmykaj lulu dziecinko bo majaczysz ze zmeczenia oj ty ty bobasku nu nu

Do póki nie zacząłem czytać tego forum, nie miałem aż tak złego zdania o kobietach. Uważałem, że jest część normalnych wartościowych babek, ale teraz już nie mam złudzeń.

Gość ale ciemnogród
ciekawe ile razy w zyciu autro dostał kosza...

to Ty potrzebujesz for, by się o pewnych rzeczach dowiedzieć... a prawda jest taka, że ogólnie ludzi są głupi, zakłamani, nudni, wulgarni i roszczeniowi... niezależnie od płci... odmienne są tylko wyjątki

Gość ale ciemnogród
co gorsza, autorze, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe , ale sam możesz należeć do tej więkoszości o ktorej pisze komiczne. komiczne, my love ;)

''to Ty potrzebujesz for, by się o pewnych rzeczach dowiedzieć'' Właśnie uważam ze tutaj wychodzi z nich wszystko co najgorsze. Kobiety, które znam wydają mi się być zupełnie inne, ale mam świadomość, ze to tylko pozory. Na kafe piszą bez skrępowania to co myślą.

Gość Dominisiu
nie rozrabiaj kochanie badz grzeczny syneczku

Gość kot13
Dominiku- w męskim patriarchalnym świecie kobiety są zniewolone i raczej skoczą sobie wzajemnie do gardeł niż skrzywdzą mężczyznę. Ale nie wszystkie- niektóre mądrzeją z czasem i widzą , co naprawdę jest grane. Ja nie lituję się nad wami, mężczyznami ponieważ świetnie sobie radą.Także, możesz ubolewać nad kobietami tyle że tu nie zyskasz poklasku:-) Nie rodzisz, nie zostajesz sam z dziećmi, raczej rozumiesz niż czujesz( jak każdy mężczyzna) więc litość nad Tobą nie jest potrzebna. Kobiety- trzymajmy się razem:-)

Gość kot13
i dodam jeszcze, że wg tego co piszesz jedną z tych suk jest Twoja matka- a dziecko suki to pies:-) bez urazy ale to Twoje słowa a nie moje...przemyśl je więc dobrze

;) autor nie rozumie, że pewnych wad facetów nie zauważa dlatego, bo gdy kontakty ograniczają się do wypicia kilku piwek podczas meczu, poopowiadaniu sprośnych dowcipów oraz pogadaniu o dupach i samochodach, to większość niuansów umyka

Gość Dominisiu
kotek solidarnosc babska gora,popieram cie

Gość ale ciemnogród
Nie masz więc wyjścia, musisz przerzucić sie na chłopców.

Ja mężczyzn nie uogólniam, znam dużo idiotów jak i dużo inteligentnych. Natomiast jeżeli chodzi o kobiety to wszystkie wrzucam do jednego wora. Czasem jak czytam niektóre tematy, choć wiem że to tylko głupie forum, to mnie krew zalewa. Odróżniam prowokację od prawdziwych, niestety czasem nie jestem w stanie zrozumieć jak można być taką idiotką.

Gość ale ciemnogród
wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora-i to wg Ciebie świadczy o Twojej inteligencji? Jawisz się jako zraniony chłopczyk, ktory ma problemy emocjonalne, wiec wylewa frustracje na forum. Jak mozna tak generalizowac ? Ludzie sa rózni, to żadne novum .

"Kobiety, które znam wydają mi się być zupełnie inne, ale mam świadomość, ze to tylko pozory. Na kafe piszą bez skrępowania to co myślą." Widzisz to, co chcesz widzieć... Słuchasz tego co kobiety mówią i przyjmujesz to jako fakty...

Dobrze Złe zdanie miałem od bardzo dawna, ale dopiero fora internetowe doprowadziły do tego że jestem prawie wykastrowany psychicznie jeżeli chodzi o popęd seksualny. Mam do ciebie pytanie . Po co tutaj wchodzisz? Przecież nie ma tu ciekawych tematów, żadnej merytorycznych dyskusji.

Gość Dominisiu
Jutro idziemy do doktora jaka konska dawke ci wpiepszy to wkoncu sie uspokoisz! te twoje furie nie na matki nerwy hehe do grobu mnie kiedys wprowadzisz! oj nie dobry ty nic litosci nad stara mamunia haha