Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

Zdjęcie do prawka. Kolczyk w brwi. POMOCY!

Polecane posty

Mam iść zrobić zdjęcie do prawka, legitymacyjne. Muszę ściągnąć kolczyk z brwi? czy wystarczy wykręcić kuleczki? Czy mogę byc w kolczyku? ktoś wie jak to jest?

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks
wyjmij go na stałe bo ci nie pasuje :O

Pasuje pasuje;) narazie nie wyjmę bo jeszcze się dobrze nie zrósł. Nigdzie nie mogę się doczytać czy trzeba czy nie:O na jednych forach pisze ze do paszportu bez kolczyków na drugich ze do paszportu i prawka:O

Gość vnm
to zadzwoń tak gdzie wydają prawo jazdy i spytaj

Gość RomanoSexmacher
Zaklej go plastrem :classic_cool:

Gość tak tak tak właśnie
jezu :O wygladasz jak Hogata!

Kolczyk jest w prawej. A trzeba lewy profil :O Czyli może źle nie będzie. ciekawe czy w zakładzie fotograficznym mi powiedzą:O Aż zaraz zadzwonię...

Gość kika67890
kolczyk w brwi to wiocha :O 100 lat temu to byo modne :O:O

Gość radosławakk
100lat temu były kolczyki w brwi?:O ja pierdole:O zacofanie to dopiero na kafe:D i banda kretynów:D nie umieja na proste pytanie odpowiedziec:O

Gość vghfhfdd
Mój znajomy pracuje w zakładzie fotograficznym i jak robił mi zdjęcie, to twierdził, że wszystkie kolczyki mają być usunięte. Jednak ja nie wyjmowałam moich. Zamazał w photoshopie. To przecież minuta roboty dla fotografa :O

Gość osz tyyyyyy
88 to twoja data urodzenia? wygladasz 10 lat starszej :O

Gość osz tyyyyyy
* starzej

Gość Kamcia3343
Też mam kolczyk w brwii i sam jesteś wiocha

moim zdaniem trzeba :) ale kup sobie te przeżoczyste kolczyki gumowe :) tak jak np hjak ja ide do dentysty to musze zamienic swoj metalowy na ta zatyczke :)

Mozecie wysilać sie dalej próbując mnie eee..."obrazić" po mnie to raczej spłynie, chyba ze ktoś naprawdę się postara a nie robi idiotyczne uwagi godne plebsu lub 14letniej pryszczatej dzieciarni:), jakbym całe zecie się opierdalała to wyglądałabym na 10lat mniej:O ale niestety:D vghfhfdd Dzwoniłam do zakładu, rzeczywiście mogą wyretuszować kolczyk...Znalazłam tez ustawę, trochę to bez sensu, przecież kolczyk w brwi to takie maleństwo:O nie zasłania twarzy... ale ustawa to ustawa:O

cudowna_wenus1111 On był przekłuwany 2 tyg.temu...:( czasem nawet krew mi leci jak zaczepie:( nie sadzę żeby nadawał się do "wymiany" na gumowy...:( ale jak da się zakryć w photoshopie to niech zakrywają:)

to tak sie długo goi w brwi ? no w sumie w pępku kiedys też mi zeszło zanim sie zagoił.. ale mysle ze jakbys poszla tam gdzie Ci go przebili to by Ci zmienili :) ale po co sie meczyc .. kiedys mojej kolezance wymazywali kolczyki z uszu :) więc jesli pojdziesz do dobrego fotografa to powinien zrobic :) na autobusik robisz prawko ?:P

No za miesiąc kazali mi przyjść na wymianę na "krótszy", ogólnie po przekłuciu wyglądał jak teraz ale jak zachacze to troszkę krewki, lub ropy poleci, ale to minimum odkąd używam tribiotica... A na autobusik mam już prawko od marca, teraz tylko robiłam kurs Kwalifikacji Wstępnej(żeby móc wozić ludzi), nie chce wracać do tego przez co przechodziłam ale warto było:) no i pojeździłam trochę po Polsce w ramach praktyki zawodowej z żywymi ludźmi na pokładzie:D A teraz wreszcie do wymarzonej pracy:)

Za którym razem zdałaś? jak się jeździ?:) może pójdziesz "dalej"?:D tez na autobusy lub Trucki:) Dąży to mało powiedziane:O rząd zrobił nam, młodym kierowcom piekło:O O możliwość pracy jako kierowca, za 1200zł trzeba wręcz walczyć:(

slyszalam o tym ze bardzo trudno :/ Za drugim razem ale tylko i wyklacznie przez egzaminatora :) ponoc mi sie kola zatrymaly jak zderzak byl nad linia - na luku jak juz w sumie konczylam zestresowalam sie bo to pierwszy raz byl i za drugim razem wyjechalam za linie :) co sie okazalo potem sie zgadalysmy ze znajoma ze szkoly ten sam koles i to samo jej powiedzial :D " w trakcie jazdy kola zatrzymaly sie jak zderzak byl nad linia" :D ale juz nie rozdrapujmy wazne ze za 2 razem sie udalo :) i jezdze juz autkiem :) Nie no na autobusy to nie chce :D nie miala bym cierpliwosci do tych ludzi z autobusu a to zaslania a t krzyczy a to wybiega albo wbiega w ostatniej chwili :D a tu bileciki trzeba sprzedac zatrzymywac się ciągle :d

Gość aggres sss dff
ale niektórzy tu pier.. dola takie bzdury ze az sie rzygac che... czy wy ludzie szkol nie pokonczyliscie ?? ja pier.. czytajcie ze zrozumieniem jak sie pyta czy moze byc zdjecie z kolczykiem to sie odpowiada a nie pierdoli bez sesu...wyliz gowno spod kredesu... mozna zrobic zdjecie z kolczykiem... sam Takie MAM w dowodzie i w prawku...

Hej. Ja mam kolczyk i zawsze go wyjmuję do tego typu zdjęć, chociaż może nie trzeba. Jedynie mam kolczyk na zdjęciu do dyplomu, do rekrutacji, w indeksie. Dowód, prawko, wolę wyjąc.