Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abd-Ru-Szin

Wstyd mi za tych fanatyków krzyży

Polecane posty

Gość Abd-Ru-Szin

Czuje się katolikiem i wstyd mi za tych fanatyków którzy dają taki przykład światu. Przez takich ludzi cały świat i Polska myśli że każdy "katol" to niezrównoważony wyznawca Rydzyka. Co ci ludzie mają wspólnego z wiarą? To co dzisiaj tam zostało pokazane to przechodzi wszelkie pojęcie. Ale cóż. Dopóki Rydzyk będzie mieszał się w politykę tak będzie dalej. Osobiście to mi to zwisa i powiewa czy tam będzie stał krzyż czy nie, ważne co mam w sercu. Bardzo dobrze dzisiaj skomentował tą całą szopkę Szymon Hołownia i podzielam jego zdanie. Kto oglądał ten wie.

Gość miło się czyta:)
co powiedział Hołownia?

bezrobotni Nudzilo im sie w domu to sobie przyszli bo mieli okazje pokazac sie w telewizji !! O tej porze normalni ludzie pracuja po 2 jak maja urlop to odpoczywaja a nie gniezdza sie w betonowej dzungli jaka jest warszwa. # WSTYD NA CALA POLSKE !

Gość cffcf
No dobrze, ale powiedz mi szczerze, komu ten krzyz przeszkadza?

Gość mam pomysł trzeba ten krzyż
przerobić na drzazgi, zrobić z nich małe krzyżyki i sprzedać moherom jako relikwie

Gość POzwolennik
a przeszkadza bo to krzyż naszych wrogów zwolenników PIS. won z PISowskim krzyzem i won z pis em

Gość cffcf
Szcerze to nie rozumiem ludzi, ktorych tak bardzo to razi.

Gość cffcf
Krzyz to symbol chrzescijanstwa a nie pisu

Gość POzwolennik
cffcf ty pisowska szmato , fanatyczko ciemniaczko

Gość cffcf
Szkdoa tylko ze symbole rligijne sa mieszane w klotnie polityczne.

Gość Abd-Ru-Szin
Dopóki rydzyk będzie mieszał się w politykę, tak będzie, ten człowiek niby tak grzecznie tylko sugeruje kogo popierać a tak naprawdę wlewa w ludzi nienawiść do wszystkiego co nie z pisu i z radia

Gość cffcf
Glupi/ glupia jestes a wnioskujac po Twoim jezyku nie mam pola do rozmowy z Toba. Pokazujesz jaki/jaka jestes.

Gość cffcf
Wstyd mi ze glosowalem na PO patrzac na ich zwolennikow.

Gość miło się czyta:)
wstyd na cały swiat a krzyz moze i nie przeszkadza katolikom, ale prezydent powinien stac poza religia poniewaz reprezentuje rowniez ateistów i wyznawców innych religii

Gość uje uej ueje
właśnie, co powiedział Hołownia? i gdzie? dajcie info, a tak ps. wiecie że pojęcie 'moherowe berety' wymyślił właśnie Hołownia? :P

Gość Abd-Ru-Szin
Wy wiecie co tam się działo. Ci ludzie rzucali się na kolana, płakali, jakaś masowa histeria. Później przyszli księża po ten krzyż i ci do nich na kolana "ojcze", ci księża oczywiście chcieli zabrać ten krzyż do kościoła, to ci się zaczeli wrzeszczeć na nich, modły odprawiać za tych księży jakoby szatan ich opętał. Tu Hołownia o tej całej szopce: Ludzie, którzy dzisiaj protestowali w obronie krzyża, nazywający się katolikami, krzyż sprofanowali - powiedział w TVN24 dziennikarz katolicki Szymon Hołownia. Zobacz zdjęcia z awantury przed Pałacem Prezydenckim Komentując sytuację, do której doszło pod Pałacem Prezydenckim, Hołownia zwrócił uwagę na rolę opozycji w postaci PiS, która "na symbolu religijnym pichci jakieś polityczne danie". - To cyniczne wykorzystywanie do partykularnych interesów i szczucie na siebie ludzi - mówił dziennikarz. - Chciałbym, żeby to, co się tam działo, zobaczyli niektórzy politycy i dziennikarze. Żeby zobaczyli, jakiego demona obudzili ludziach. Bo to demon agresji, przemocy - ocenił. Dodał, że o osobach protestujących we wtorek pod Pałacem Prezydenckim nie należy mówić "obrońcy krzyża". - Obrońcami krzyża byli księża, których przywitano modlitwami egzorcyzmującymi. Dziś wielokrotnie pod pałacem sprofanowano, splugawiono krzyż - podsumował.

Gość cffcf
Z tego co wiem to prezydent byl katolikiem wiec w czym problem. Obecny tez jest katyolikiem, to ze reprezentuje caly narod nei oznacza ze musi ukrywac swoja wiare.

Gość cffcf
w tym wszystkim zle ze krzyz zostal wplatany w wlake polityczna miedzy PO i PIS. Tak nie powinno byc.

Gość Abd-Ru-Szin
Jak dla mnie to ta walka po z pis jest żałosna. Ani jedna ani druga partia nic nie zrobiła dla ludzi a ci ich wyznawcy sobie skaczą do gardeł jak wsciekłe psy. Mogliby sobie już dać spokój przecież to wszystko jedno kto będzie z bandy czworga rządził. Ja osobiście głosuje tylko NA UPR-WIP i mam nadzieje że ta partia kiedyś dojdzie do władzy w nadzieji na lepsze jutro a ci którzy teraz głosują na PO PIS PSL SLD i mówią że jest źle, że rząd kradnie i nic nie robi to śmieje im się w twarz.

Gość Ashka_mistrzyni
no troche żal z rtmi ludźmi

Gość yyyyyyyyy
wstyd na całą europe