Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikiiii.....

tatuaz-napis na nadgarstku

Polecane posty

wiesz?ja osobiście mam 4 tatuaże które zrobiłam z własnej inicjatywy i tylko i wyłacznie dla samej siebie,a nasza Polska jest zacofana w tych sprawach i te stare baby zaraz biorą na języki i obgadują,żepewnie siedziała w poprawczaku albo nie wiem gdzie jeszcze....żałosne

Gość CityAngel2
proponuję : "póki żyję nie tracę nadziei " krótka i treściwa sentencja, zero monotematyczności...

Gość POOOOLINA23
JA MAM WYTATULOWANE NA KARKU NEVER STOP DREAMING. OD RAZU WIEDZIALAM ZE PASUJE DO MNIE W 100 % . MI SIE JESZCZE PODOBA : LOVE IS MY WEAPON MY LIFE MY STORY ( KIEDYS WYTATULUJE ) THIS THE REAL ME IM THE CAPITAN OFF MY SOUL LIVE LIKE SUNSHINE MIA VITA,MIA STORIA (HISZP. MOJE ZYCIE MOJA HISTORIA ) ONE LIFE ONE CHANCE( JEDNO ZYCIE JEDNA SZANSA ) NEVER REGRET ( NIGDY NIE ZALUJ)

hej świetne pomysły POOOOLINA23 :) też marzy mi się dziara na nadgarstku ale jeszcze nad tym myślę...gdyby w Polsce tatuaże były inaczej odbierane to nawet bym się nie zastanawiał...ale tak to póki co pozostane przy tym który mam na plecach;P

Nie zauważyłam żeby tatuaże były jakoś dziwnie odbierane w Polsce. Mam dwa: napis na nadgarstku i 10 centymetrowy na karku i jakoś nigdy nie zauważyłam aby się ktoś na mnie dziwnie patrzył, komentował... Owszem czasami słyszę jak to znajome w pracy rozmawiają na temat tatuaży, że osoby, które sobie je robią są głupie, etc. A potem mówię, że ja mam, pokazuje ten na nadgarstku i słyszę "o jaki ładny, taki delikatny, takie są fajne". Więc jeśli chodzi o tatuaże na nadgarstku to róbcie sobie spokojnie, raczej nie będą Was od razu odsyłać do piekła :)

Pracuję w urzędzie państwowym w Warszawie. I nie miałam problemów z dostaniem pracy :)

ja mam osobiscie 3 tatuaze jeden jest na prawie pol plecow i jak chodze zw bluzce z odslonietymi plecami to czasami az sie ludzie ogladaja ale raczej opinie sa pozytywne zawsze sie ktos zdazy ze tego nie popiera lub mu sie nie podoba ale tatuaz robisz dla siebie nie dla innych bo to przeciez twoje cialo a ludzie lubia sobie gadac jak nie obgadaja tatuazu to za krotka spodnice za wysokie szpilki fryzure makijaz i mozna by tak wyliczac bez konca niestety polska jest krajem malo akceptujacym otoczenie a najgorsze sa te stare dewotki co co niedziele ida do kosciola wyspowiadac sie ze swoich grzechow i oczywiscie tak przypadkiem po koscolku siada pod blokiem na laweczce i obgadaja sasiadke ktora niestosownie ubrala sie w domu bozym i przy okazji cala reszte zastanow sie dobrze nad zrobieniem tatuazu i przedewszystkim nad jego znaczeniem to jest chyba najwazniejsze bo po co pozniej miec cos co ci sie juz nie podoba na przyklad duzo osob tatuje sobie imiona partnerow lub naprzyklad date slubu jak ktos tu napisal i pozniej rozstanie i co dalej? usuwanie laserowe lub inny tatuaz na to ale i tak w swiadomosci zawsze bedzie ten poprzedni nie zrozumcie mnie zle bo to wasze ciala i nic mi do tego ale po prostu tego nie popieram ps. bedzie bolalo i no coz wciagajace to jest jak jestes malo wytrzymala na bol polecam krem znieczulajacy w angli nazywa sie emla ale pewnie w polsce znajdziesz odpowiednik moj znajomy co tatuuje poleca go klientom co nie wytrzymuja bolu i dziala

ja tez chce cos takiego ale mam juz dwa i jeden jest wielki nie wiem cyz to nie ebdzie za duzo

Gość dfvdvd
sama szukasz porady a innych odsyłasz na google kiedy chcą wiedzieć jak na nadgrastku wygląda. nieładnie dziewczyno. jak nie masz pomysłu to ten tatuaz będzie tylko dla zgrywy, nie bedzie nic znaczył i za 3miesiace pożałujesz ze go zrobiłaś. pooglądaj miami ink studio tatuażu. tam ludzie przychodza żeby zrobic coś co dla nich duzo znaczy. ty masz dziecinne myślenie. nie dla wszystkich sa tatuaże

Gość kluu
polecam Good Take Care Of Me tłumaczenie: chroń mnie boże

Gość patia4532
Amore Qui Merentur Kochaj tych, którzy na to zasłużyli

Gość patia4532
Ja robię jutro, właśnie taki - Amore Qui Merentur Kochaj tych, którzy na to zasłużyli - ale też jestem zdania że jeżeli nie ma się pomysłu lepiej się wstrzymać

Gość NiktNIEwiedział
Kambakkht ishq!

ja zamierzam sobie zrobić klucz wiolinowy na nadgarstku, obracam się w świecie artystycznym , jednak w przyszłosci b.chciałabym uczyc w szkole, co o tym myslicie czy pracodawca miałby jakies uprzedzenie , tylko dlatego , ze posiadam taki tatuaz??

Gość ka2
ja sobie zrobiłam napis, la vita e bella, zastanawiałam sie ze 4 miesiace, ale opłacało się, czasami się rpzydaję jak jest coś, co załamuje. w ogole nie bolało, robiłam 28.12 i juz nie moge doczekać sie kiedy zrobie sobie kolejny, tym razem na łopatce, oczywiscie nic dziecinnego typu elfik czy inny motylek. ah;)

Sama też mam tatuaż , trochę powyżej łopatki. Chciałabym również takie cacko na nadgarstku , ale boję się , że w pracy miałabym jakieś nieprzyjemności. Niby pracuję z dziewczyną, która ma tatuaż na na stopie i jest on widoczny w pracy . Nikt tego nigdy nie komentował, ale jakoś mam obawy.. gdybm się zdecydowała wybrałabym Never lose hope-nigdy nie trac nadziei Every day stronger -kazdego dnia silniejsza

Gość Dlatychconiewiedza
Do tych którzy kłóca sie tu na temat co znaczy Los Ami - Los Ami znaczy własnie Umre smiejąc sie