Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dalera

Liczę na odpowiedź

Polecane posty

Własnie sie tak zastanawiam- mysle o tym, aby przygotowac sie do zajscia w ciążę. Z drugiej strony bardzo wiele kobiet po prostu zachodzi w ciąże i rodzi zdrowe dzieci. Ktore podejscie lepsze?

Gość wystarczy wpisac w google
Wszystkie te badania i tak będziesz musiała zrobić na początku ciąży więc jak dla mnie to bez różnicy. Ja wole na początku ciąży bo sa wtedy bardziej aktualne. Teoretycznie może się zdążyć, ze zrobisz tokso i wyjdzie cacy, a zarazisz się w dniu kiedy będziesz odbierała wyniki i dalej nie będziesz wiedziała na czym stoisz. Cytologie chyba robisz regularnie co roku- 15, roku wiec moim skromnym zdaniem jeśli nic ci nie dolega to możesz sobie wszystko darować. Zęby tylko zrobię sprawdź i jeśli masz ubytki to załataj bo potem to żadna przyjemność jak ci się chce wymiotować a ktoś ci każe mieć otwartą buzie i wkłada tam łapsko.

Gość wystarczy wpisac w google
i kwas foliowy łykaj. Nie zaszkodzi na pewno a może pomóc.

Gość dżin ekolog
Najpierw sprawdź, czy jesteś kobietą. Bez tego ani rusz.

ja rowniez nie robilam zadnych, ale mysle, ze na cytomegalie czy toxo warto zrobic przed ciaza :)

Zęby mam wyleczone, idę jeszcze do laryngologa z migdałami, bo mam często infekcje. Ale na toxo i cytomegalie zrobię badania, na toxo najwyżej powtórzę