Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaaaa

co was wkurza we współpracownikach?

Polecane posty

Gość wkurzonaaaaaa

- że słuchają głośno muzyki, a ja nie mogę się skupić (nawet przez słuchawki słychać, że też nie ogłuchą) - że jak coś wyleją, to nie sprzątną po sobie, tylko czekają na sprzątaczkę (a ta też się obija i czasami plamy po kawie są kilka dni) - że zawsze ja muszę wyjmować i napoczynać, czy to ręczniki papierowe, czy to papier toaletowy (czasem się zastanawiam, czy jakbym tego nie zrobiła to by się podcierali ręką?) - że faceci wchodzą do damskiej ubikacji (nawet jak męska jest wolna, co oni dzieci, że nie mogą chwilę poczekać:O) - że nie spłukują gąbki po płynie do naczyń i jak chce coś umyć, to najpierw muszę wypłukać gąbkę - że otworzą okna na oścież i jest taki przeciąg, a oni nawet się nie zapytają, czy mogą lub czy komuś to nie przeszkadza, a jak zwrócę uwagę, to wielkie oczy, wieje ci? - że kolega za mną ciągle mnie uderza krzesłem, jak wstaje od biurka - że chorzy ludzie chodzą do pracy i zarażają, już nieraz tak mnie załatwili uff, już mi lepiej trochę, a co was wkurza?

Gość wkurzonaaaaaa
czyżbym tylko ja miała takiego pecha do kiepskich współpracowników?

Gość biurwa wszechpotężna
Upierdliwe paniusie, co to im nawet otwarte okno przeszkadza

Gość wkurzonaaaaaa
przeszkadza, bo mi wieje

Gość wkurzonaaaaaa
wrrrrrrrrr :O

Gość tylko i wyłącznie brylant
u nas w pracy jest kiubel damsko męski, faceci wchodzą do kabiny i deska jest w górze po nich. Taki wyjdzie z kibla i nawet rąk nie umyje a przecież przed chwilą trzymał swojego w garści i lał! A potem tą zasyfioną ręką, może z kroplami moczu będzie przeglądał akta sądowe. Bo pracuję w sądzie. Świnie kiblowi!

Gość Pani Bovary
moja siorpie przy piciu herbaty nawet jak jest zimna, szlag mnie trafia !!! jeszcze nigdy nie zjadlam sniadania zeby go nie skomentowala: ooo! a co dzisiaj masz? salatka? a z czym? dzisiaj inna masz, z oliwkami? a dobra? oooo! salatke kladziesz na chlebek? a z jakim sosem? oooo! wedlinke sobie przynioslas? ooo! pomidora dzisiaj kupilas? a dobre? a gdzie kupilas???? qrwicy mozna dostac!!!!! pracujemy do 15.30 a ona do mnie : ooo! 15.27 a Ty sie juz pakujesz??? o 7:30 zaczynamy a ona wpada i o 7:35 leci do kogos juz z papierami! wszyscy mają ją przeklętą normalnie. nie chce mi sie pisac bo o niej mozna ksiazke napisac i bedzie malo....

ze w pokoju smrod ze mozna siekiere zawiesic, a okna zamkniete klima wylaczona bo kolega sie przeziebi ze kolega nie pracuje tylko siedzi na NK, cala prace zwala na nas, nie pamieta juz jak sie robi projekt, ma pracowac 8 godzin, a spoznia sie 2,3 godziny i non stop wychodzi zajarac, a zarabia 5000 na reke ze tenze kolega nie dba o higiene i wyglad

Gość wkurzonaaaaaa
albo co gorsza, będzie chciał ci podać rękę :O przypomniało mi się, że niektórzy to chyba nie używają wody, mydła i dezodorantu, a jeżdżą do pracy rowerem, smród niesamowity, dobrze, że siedzę daleko od tych kolesi

Gość wkurzonaaaaaa
a propos śniadań, niektórzy biorą bardzo intensywnie pachnące jedzenie np. bigos lub ryby lub te przeklęte zupki chińskie, powinni pomyśleć, że do pracy nie zanosi się takiego jedzenia

Gość mnie by takie rzeczy nie
wkurzaly, jak autorke ;) Kazdego widac co innego wkurza. Mnie wkurza ich wscibskosc. Jak pytaja o moje zycie prywatne. A dla mnie praca to praca, nie mieszam ;)

Gość wyyyyy
- kolega zbliża się do mnie za bardzo jak coś mówi a w te upały niezbyt od niego pachnia - sioooooooooooooorbie :/ - przestawia wiatrak na siebie samego, mimo ze jestesmy we troje w pokoju - irytujące odzywki - bardzo niechlujny :/

Gość wkurzonaaaaaa
jestem czystą osobą i wkurzają mnie brudasy, ale widać niektórym to nie przeszkadza

Gość mojeego
ale wy problemy macie.a moje koleżanki przychodzą do pracy czyste i pachnące,po 8 godz.pracy różnie to bywa,kierownik tylko nie chce temp.w klimie zmniejszyć żebyśmy się nie przeziębiły.ale jak czasami klient podejdzie...

mnie wiekszosc rzeczy wspomnianych na poczatku tez by nie wkurzaly, z wyjatkiem glosnej muzyki i zarazania chorobami a co do intensywnie pachnacego jedzenia, ja nosze do pracy salatke z sosem czosnkowym, kolezanka mieso w marynacie czosnkowej, kolega ciagle zammawia pizze z sosem czosnkowym, wiec nikt nie narzeka

Gość wkurzonaaaaaa
ja akurat mam bardzo czuły węch i przeszkadzają mi intensywne zapachy, nawet te przyjemne

Gość leniwa nie jestem
wkurza mnie ze sa bezdennymi debilami,ktorzy jeszcze pie.... ci co masz robic :(

Gość wkurzonaaaaaa
no, nie znają się a rozkazują, to też mnie wkurza

Gość wkurzonaaaaaa
wkurza mnie też, jak ludzie nie odpisują na mój topic :O

Gość ja pergole

Gość a mnieee wkurwuia
to, że: -rządzą się;/ -czepiają się bzdur (a sami robią co chcą; nie słuchają uwag) -obrażają się niewiadomo o co -rażąca bezczelność (...) -to, że ktoś robi błąd a wygląda to tak jakbym ja go zrobiła... i wiele innych

Gość pyciorka
to,ze jak siedze na nk to ludzie krzywo patrzą ;] ale jak oni siedza to jest oczywiscie ok. wkurza mnie to jak nie wiem! albo jak wpadne na jakis pomysl i przekaze go dalej to juz leci do dyry sie pochwalic co on to nie wymyslil.. ;/

Gość a mnieee wkurwuia
to,ze jak siedze na nk to ludzie krzywo patrzą ;] ale jak oni siedza to jest oczywiscie ok. wkurza mnie to jak nie wiem! no wlasnie o tym m.in, wspomnialam powyzej- jak dobrze by bylo pozamiatac tych ludzi;/ hehe :o

Gość yuvuvuyvuvu
A TO ZE SĄ LIZUSY I KATAJĄ ZA KIEROWNICTWEM I KAZDEGO PODPIERDALAJĄ ....

Gość pazdzioch marianna
mnie wpienia beznadziejne ustawienie biurek u nas, 10 osob w jednym pomieszczeniu siedzi i jeden lubi glosiej muzyke, jeden wcale, jeden techno drugi disco polo i nikomu nic nie pasuje :o okno otwarte - ten co siedzi przy oknie ma za zimno (a upal w chuj), szef skąpi na klimatyzacje, a my sie po prostu w upały TOPIMY, 8 godzin meczarni ale lepiej kupic 2 badziewne wiatraczki na 10 osob niz zainstalowac klime :o poza tym nic mnie nie wkurza, lubie swoja prace, lubie wspolpracownikow, tylko infrastruktura kuleje ale to juz nie od nas zalezy.

Gość a mnieee wkurwuia
o,ze jak siedze na nk to ludzie krzywo patrzą ;] ale jak oni siedza to jest oczywiscie ok. wkurza mnie to jak nie wiem! no wlasnie o tym m.in, wspomnialam powyzej- jak dobrze by bylo pozamiatac tych ludzi;/ hehe dodam jeszcze, że chodzi mi tu o osoby na tym samym stanowisku co ja-stażystów :o brak słów :(

- wyżeranie z lodówki jedzenia, tudzież podpijanie mleka :P nawet narysowałam trupią czachę, ale tumany nie zajarzyły - żebranie: daj papieroska, masz może cukier, "pożycz" podpaski :O poczęstuj kawą - ostatni papier do tyłka wykorzysta i nie uprzedzi - a "kradzież" papieru to też norma - rozlewa kawę i ma focha gdy dziewczyny zaraz nie sprzątną -podbieranie z pracy/kradzież właściwie, papieru do xero i drukowanie pierdołowatych e-booków -ogólne opierdalanie się, wybieranie dyżurów w weekendy gdy jest luz, a nie pn-pt gdy jest zapieprz -poniżanie współpracowników - złośliwe gaszenie światła, nawet jeśli są jeszcze ludzie w pracy - włączanie światła w kibelku i zamykanie drzwi -> znaczy, że zajęte, a człowiek stoi jak ten debil pod kiblem i pomyśleć, ze jedna "osoba" może wszystko, no, ale jak się ma błogosławieństwo najwyższego :O

acha przez jednego osobnika i jego notoryczne siedzenie na gg i sex stronach, blokada "g-gadziny" dla wszystkich

Gość Yach
- od niektórych cuchnie kupą - srają mi w nos