Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona fiance

dostalam pierscionek zareczynowy-........STRASZNIE brzydki!!

Polecane posty

Gość mozesz wysłać
ale z drugiej strony bardzo lubię swój pierścionek ;)

Gość mozesz wysłać
miało być z zaskoczenia danego :P

Gość zrozpaczona fiance
no dobra .na razie go zosatwie.....ide jutro do rodzicow i zobacze,tylko mi jest troche przykro (wiem ,ze to egoistyczne z moejej strony) ale napwrde chcialabym zeby ten peirscionek byl ladny zebym i ja mogla sie z niego cieszyc.a tu dupa. no nic, obraczki JA WYBIERAM :D !!!!!

Gość hakunamakatka
zacznij ubierać się retro, może pierścionek nabierze nowego wyrazu ;)

Gość różowa-pantera20
i tak trzymać- ciesz się zaręczynami:) niejedna napewno ci zazdrości:)

Gość Zuzia2010
autorko Ładny czy brzydki. Rzecz gustu. jeden lubi różowy, drugi zielony. Tobie się nie podoba.Inna stwierdzi piękny. A pierścionek jako symbol oznacza uczucie. Chyba że ktoś jest pusty w środku i interesuje go tylko lalka Barbie. Na miejscu Twojego faceta zastanowiłabym się nad wyborem życiowej partnerki. Fasada piękna ale pusta w śroku.

tak a jak by nie dał to by było wiecej jazgotania...Jestes STRASZNA!!!!!!!!!!!!!!

Gość a no hey....
A czy któraś z was by chciała nosic pierścionek ktory jest dla was brzydki? wątpie.... Mimo, że dany od serca... chlopak nie trafil z wyborem. Autorko ten pierścionek nie jest aż tak brzydki... może nie wygląda na typowy zaręczynowy ale wydaje mi się, że ujdzie:P A skoro aż tak Ci sie nie podoba to hmmm wydaje mi sie że chlopakowi bedzie bardziej przykro jak mu powiesz ze Ci sie nie podoba Ale znowu klamac ze zgubiłaś... też lipa:/ Możecie tez sprzedac ten i kupic nowy... lub zrobic wymiane w sklepie, moze a rade bo jest dosyc duzo wart. Mozesz powiedziec ze zgubiłaś, on kupi nowy a Ty nagle go znajdziesz i schowasz do pudeleczka "na pamiatke" albo sprzedasz:P Napisz co mama z siostrą powiedzialy:)

Gość hahahahaha zenaaaaaadaaaaaa
autorko, masz faceta 4 LATA I ON NAWET NIE WIE, CO CI SIE PODOBA?????? CZYJA TO WINA????/ WYSTAW NIE OGLADALISCIE PRZEZ TE LATA???/ NIE MOWILAS PRZYPADKIEM NIBY CZASAMI, CO LUBISZ A CO NIE????? ZENADA A NIE ZWIAZEK.

Gość a no hey....
Też dziwne mi sie wydaje ze nie znal twojego gustu... Ja już po roku zaczelam pokazywac jakie pierscionki mi sie podobaja, mimo ze oswiadczyl sie po 6 latach:P

Gość a no hey....
Tylko... jak powiesz ze zgubilaś to zeby od razu do sklepu nie poszedł i znowu sam nie wybieral tego nowego:P

Gość hell_ena
Planujecie przyszłość, a nie potraficie ze sobą POROZMAWIAĆ? Hello! Jak się ludzie kochają, to nie gra roli co się komu podoba - mój facet potrafi bez żenady powiedzieć mi, że coś mojego mu się nie podoba, ja też nie mam oporów żeby powiedzieć mu że coś co mu się podoba dla mnie jest beznadziejne. Po prostu każdy woli co innego i trzeba to szanować. Dla mnie sytuacja jest prosta - noś pierścionek wtedy, kiedy pasuje Ci do ubrania, a jeśli nie chcesz - nie noś wcale. Jak się będzie pytał, to po prostu powiedz że nie bardzo Ci on pasuje i tyle. Zdrowo myślący facet nie zrobi z tego tragedii.

Gość obrzydliwy???
chyba przesadzilas i to grubo, bo pierscionek nie jest brzydki tylko inny ... dobrze ze chociaz zdajesz sobie sprawe ze postepujesz egoistycznie ...

Gość AnGeL25
Kurcze nie jest taki brzydki, a poza tym ponosisz jakiś czas i się przyzwyczaisz do niego, a może nawet Ci się spodoba:)

Gość poza tym ...
czy musisz mieć taki jaki mają koleżanki? będziesz oryginalna:) Nie jest brzydki:) Gdybym ja taki dostala pewnie bylabym zaskoczona jego innością ale chetnie bym nosiła:) Docen starania chlopaka, wybral nawet Twoj ulubiony kolor:) A powiedz może... jaki Ci sie marzył? Nie wspominalas mu nigdy o tym?

Gość itkmjhnjdbgfvd
nie wiem czemu najezdzacie na nia ze jest pusta. gdyby wam chlopak sprezentowal obrzydliwa bluzke nie w waszym stylu to chodzilybyscie w niej? watpie.

Gość AnGeL25
Pierścionek zaręczynowy porównujesz do bluzki??!! Fiu Fiu

Gość a no hey....
Ja kiedys dostalam bransoletke, ktora mi sie nie podobala... na szczescie sie zerwala:P i był problem z naprawa:)

Gość a no hey....
ale rzeczywiście pierścionek zaręczynowy powinien być wyjątkowy bo to na całe życie... Ale jakby nie patrzeć, Twój taki jest:D

To fakt może chlopak nie trafił bo na zaręczynowy mógł wybrać coś delikatniejszego, mi osobiście też się nie podoba. Ale może daj mu szanse mam na myśli pierścionek i zakładaj jak gdzieś razem idziecie a zobaczysz że po latach będziecie z tego się śmiać.

moim zdaniem niepotrzebnie tak krytykujecie autorkę. ja potrafię postawić się w jej sytuacji, to musi być bardzo przykre dostać na tak ważną okazję pierścionek, który mi się nie podoba. ja miałam podobną sytuację- wymarzyłam sobie łańcuszek z zawieszką, miałam wymarzony kształt i często o tym mówiłam mojemu chłopakowi. na którąś rocznicę kupił mi piękny łańcuszek i do tego zawieszkę ale totalnie inną. najgorsze, że całość była bardzo droga. czułam się totalnie rozbita - z jednej strony tak bardzo się cieszyłam, że dostałam wymarzony prezent i nie chciałam sprawić przykrości chłopakowi, z drugiej strony zawieszka zupełnie mi się nie podobała. z wielkimi wyrzutami sumienia powiedziałam swojemu chłopakowi o tym, że wolałabym inną zawieszkę. no i wymieniliśmy razem tą zawieszkę i teraz cieszę się, że tak zrobiłam - mam wymarzony łańcuszek, a nie taki do którego musiałabym sama siebie przekonywać. nie o to chodzi. a pierścionek zaręczynowy wybrałam sobie sama już dawno, mój chłopak wie jaki mi sie podoba, i niespodzianką będą same zaręczyny a nie model pierścionka :) wiele osób pisze, że autorka jest taka a taka, że liczy się gest i zaręczyny a nie pierścionek, i że chłopak powinien ją za to rzucić. ale pomyślcie - skoro to zaręczyny są najważniejsze a nie pierścionek, to sam fakt wymiany kawałka biżuterii na trochę inny nic nie zmienia - z zaręczyn się cieszy i przyjęła je. a dla chłopaka to pewnie jeszcze mniej ważny problem - taki pierścionek a nie inny. wymieńcie razem pierścionek, kiedyś będziecie się z tego śmiać a Ty będziesz mogła z przyjemnością zerkać na swoją dłoń.

Gość autorka to pusta
popierdolona dziwka mam nadzieję że chłopak znalazł sobie inną wartościowszą a nie ożenił się z tym jebanym pustakiem :O

Gość what ever
w sumie nie ważny pierścionek tylko szczere uczucie, też mi się tak wydawało. ale w moim przypadku oświadczyny były fatalne pierścionek też kupiony w pierwszym lepszym sklepie wybrany przez panią w sklepie, brzydki. I takie też był kolejne lata razem. Brzydkie, smutne, pełnie kłótni, poniżania mnie, setek przepłakanych nocy. Pierścionek nosiłam bo chciałam wierzyć że on mnie jednak kocha ale dla mnie ten pierścionek zawsze był i będzie symbolem jak mało znaczyłam dla tej osoby, i zawsze będzie mi przypominać o wszystkich smutkach i rozczarowaniach jakie mnie spotkały ze strony narzeczonego. Zazdroszczę tym, którzy dostali paskudne pierścionki ale są szczerze, wiernie kochani i szanowani przez swoich chłopaków. Ja obecnie mam bardzo dobrze płatną pracę, dużo podróżuję po świecie, spędzam czas ze znajomymi, mam super samochód piękne nowoczesne mieszkanie, nic mi więcej nie potrzeba. Pierścionki zaręczynowe mają wartość tylko wtedy kiedy dostajemy je od ludzi którzy nas naprawdę kochają i szanują!

Gość gość
A mnie tam się on podoba... Jest naprawdę śliczny. Każdy ma inny gust.

Gość natanna
Nie mogę go zobaczyć, bo błąd wyskakuje no.

Gość gość
Przykro czytac wiekszosc wypowiedzi, typu 'powiedz mu i mam nadzieje ze cie rzuci', ciekawe, czego byscie zyczyli dziewczynie gdyby powiedziala mu od razu ze jej sie nie podoba, smierci w meczarniach? Dziewczyna wyraznie sie zastanawia, co zrobic, a te by ja zjadly, bo jedna z proponowanych opcji im sie nie podoba. A moze odwrotnie: rzuc go, co to za milosc jesli nawet nie wie, jaki pierscionek ci sie podoba. Nie wysilil sie, zeby popytac siostry czy przylaciolki ;) Najlepiej chyba postawic na szczerosc, co? Nie mozna przeciez budowac zwiazku na klamstwie ;)

Gość natanna
Wciąż error sie pojawia, jak wy to widzicie?

Gość zaczynająca od nowA
A nie lepiej jest powiedzieć prawdę, że wolałabyś inny pierścionek dostać? Tak szczerze porozmawiać? Dlaczego ludzie boją się mówić o swoich przeżyciach? Oczywiście łagodnie potraktować ten temat. To wymaga bardzo przemyślanej rozmowy, tak żeby Twojego narzeczonego to nie dobiło. Marzę o związku pełnym szczerości. :O głupia ja

Gość gość
Dlaczego od razu zakladacie, ze jej sie nie podoba tylko dlatego, ze nie jest typowy? Mnie sie on strasznie nie podoba, ale typowe zareczynowe pierscionki tez mi sie nie podobaja, takie z malym oczkiem, diamentem itd, mam bardzo specyficzny gust jesli chodzi o pierscionki. To, ze jej sie nie podoba, nie znaczy jeszcze, ze chce byc taka jak wszystkie.