Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona fiance

dostalam pierscionek zareczynowy-........STRASZNIE brzydki!!

Polecane posty

Gość zrozpaczona fiance

jestesmy razem od 4 lat. pojechalismy na wakcje do chorwacji i moj ukochany mi sie oswiadczyl.Bardzo sie ucieszylam ..................az do momentu gdy zobaczylam pierscionek!!!! Jest on po porstu TRAGICZNY!!!!!!! nie wyobrazam sobie ze mam go nosic do konca zycia. nawet nie wiem jak mam go pokazac rodzinie i koelzanko,przeciez mnie wysmieja! Pierscionek wyglada mniej wiecej jak ten ,tylko to oczko jest bordowe http://www.wenc.pl/p417--0,06ct,1535,23.html On na dodatek mysli,ze mi sie ten peirscionek podoba i uwaza ze super do mnie pasuje -do mojego stylu ubierania sie i w ogole jest idealny.........co mam zrobic teraz?

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
reasumujac jestes w jego oczach osoba brzydka i tagiczna :classic_cool:

Gość o maaaj gad:D:D:D:D
pokazujesz podobny czy roznicą jedyną jest tylko kamien w oczku??? twoj tez kosztowal tyle kasy???????????????????/

Gość błąd błędowi nie równy
powiedzieć mu, żeby poszedł z Tobą do jubilera i go wymienił na taki, który Ci sie spodoba:D

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
tragiczna*:p

Gość gdfzsadfzgvbadefrzzde
haha ja pierdole

Gość sand_ercia
Pierścionek nie jest taki zły. Poza tym liczy sie gest:) Ja bym na Twoim miejscu cieszyłabym się, że chłopak chce spędzic ze mną resztę życia, a nie przejmowała się wyglądem pierścionka. Nie to sie w życiu liczy...

Gość zrozpaczona fiance
nie weim ile moj koszowal ,ale jest wlasnie w takim ksztalcie tylko ten kamyk jest innego koloru.......

No tak szczerze to mi się nie za bardzo podoba. Kojarzy mi sie bardziej ze starszymi paniami... Ale ktoś dobrze napisał, że liczy się gest. Ciesz się z zaręczyn :)

Gość zrozpaczona fiance
wiem ze nie to sie liczy ,no ,ale ten poeirscionek jest obrzydliwy....najogrsze jest to ,ze nie mam wymowki zeby go nie nosic, bo normlanie nosze peirscionki ......... powiem szczerze ,ze jedyny pomysl jaki mi wpadl to po prostu ''zgubic'' ten peirscionek........ ale nie bede sie z tym czula dobrze.

Gość jhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mi tam się ten pierścionek nawet podoba. nie jest zły.tylko mogł wybrac białe oczko skoro to zareczynowy

Gość zrozpaczona fiance
wymiana odpada bo on go kupil zagranica .............

Gość zrozpaczona fiance
wybral bordowy bo ja bardzo lubie ten kolor.......powiemszczezre nigdy nie oczekiwalam czegos takiego!

Gość różowa-pantera20
jak nie przełamiesz się żeby go nosić to lepiej powiedź mu że się bardzo cieszysz ale czy byście mogli go wymienić na coś delikatniejszego np :) nie żeby od razu najeżdżać że jest tragiczny bo się mu zrobi przykro- facet się postarał, chciał dobrze:) liczy się gest:)

ciesz sie z zareczyn a nie rozpaczaj nad pierscionkiem. wazne ze facet cie kocha i ma powazne plany wobec ciebie. ja jestem z moim 6 lat i zero planów.

Gość zrozpaczona fiance
glupuio mi tez ,bo mysle,ze ten peirscioenk byl dosyc kosztowny, no i co teraz musialby kuypic calkiem nowy,bo ten byl kupiony zagranica.

Powiedz facetowi, że Ci się pierścionek nie podoba. Mam nadzieję, że Cię wtedy rzuci.

Gość zrozpaczona fiance
moze to glupio zabrzmi,ale nie uwazacie ze to wstyd nosic taki pierscionek? jutro pokaze go mamie i siostrze to zoabacze jaka bedzie reakcja,ale noramalnie az sie stresuje.....ione chyba wybuchna smiechem./

no nie przesadzaj. a jakie to ma znaczenie jaki ty masz pierścionek. to jest symbol waszej milosci. on na pewno sie staral. myslal ze ci sie spodoba. ciesz sie, ze facet nawet przy wyborze pierscionka kierowal sie tym, ze ty lubisz bordowy kolor. a cała reszta nie ma znaczenia.

Gość różowa-pantera20
mi się podoba delikatny- np złoty z malutkim oczkiem (brylancik, kamyczek cokolwiek) a co dostane to dostane- (jak dostane:D) będę nosić:) mój facet wie jaki mi się podoba bo kiedyś jakoś gadaliśmy o zaręczynach ogólnie i się spytał nie tak bezpośrednio- jaki mi się podoba- ja też chciałam mu tak dyskretnie powiedzieć żeby mniej więcej znał mój gust i wiedział co wybrać- jak będzie miał taki zamiar:) pozdrawiam i życzę powodzenia:)

Gość zrozpaczona fiance
ale to nie moja wina ze mi sie ten peirscioenk nie podba ! Onh jest brzydki i tyle. i to ja go musze nosic !

Gość zrozpaczona fiance
no to co mowicie: Wymienic-w sensie kupic nowy czy Zostawic czy ;;zgubic''

moze ci sie nie podobac, ale po prostu włoż go na palec i noś. przeciez nie jest taki zly. ja tam bym nie narzekala jakbym wiedziala ze jest dany z serca.

Gość różowa-pantera20
dziewczyny dobrze ci mówią- liczy się gest- jak wiedział że lubisz bordowy kolor- to znaczy że bardzo chciał żeby ci się spodobał- jak zapewne wiesz- trafić w gust nie jest najprostszym zadaniem:) a pierścionek to jest symbol miłości a nie przedmiot do wyśmiewania czy chwalenia się przed koleżankami- ważne że jest od niego:) lepiej nie rób mu przykrości:)

Gość hakunamakatka
głupia baba. pierścionek jak pierścionek. Facet zabrał Cię na wakacje i tam romantycznie się oświadczył a Tobie źle... wiele by chciało być na Twoim miejscu

Gość mozesz wysłać
ja bym się cieszyła z tego pierścionka. Mój teraz już mąż zaprowadził mnie do sklepu i kazał mi wybrać pierścionek. Było to dla mnie krępujące bardzo. Wolałabym dostać coś brzydszego ale przez niego wybranego i z zaskoczenia wybranego .