Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,.m,.jhmhjjghjvhghjhmhg

Czemu ja taki jestesm??

Polecane posty

No masakra jakaś!Kompletnie nie potrafię rozmawiać z ludźmi.A z dziewczynami to już normalnie nie wiem co mam napisać żeby wam to zobrazować jaki jestem żałosny.Hehe nawet na tym jebanym czacie nie potrafię normalnie na luzie pogadać z dziewczyną,często nawet przy takiej internetowej rozmowie pocę się,chociaż wydaje mi się że nie powinienem tak traktować takiej rozmowy,ale mimo to nie potrafię jakoś normalnie porozmawiać(normalnie w sensie tak jak wszyscy inni) i zazwyczaj się te moje rozmowy kończą na ciszy i wylogowaniu mojej rozmówczyni(co mnie w ogóle nie dziwi-pewnie się męczą rozmawiając ze mną bardziej niż ja).A ja po prostu chciał bym się tak od czasu do czasu do kogoś przytulić :( że nie wspomnę tu o czymś więcej niż przytulanie,ale chyba mimo iż mam 23 lat to coś mi się wydaje że skazany jestem na samotność :( Tak w ogóle to nie wiem czemu to napisałem,ale co tam jak już napisałem to dodam ten mój żałosny temat. A i jeśli ktoś w ogóle to przeczytał to sory za błędy i składnie,ale nie będę ukrywał że język polski zawsze sprawiał mi problemy.

Gość eh Gamoniu Gamoniu
e tam, wyroś niesz:)😘 na odwage

Wyrosnę??No chyba już jestem dość wyrośnięty przecież nie mam 16 lat. Ale dzięki za całusa :)

skoro widzisz ze jestes do dupy , to miej wszystkich w dupie, znajdź pasję i nie stresuj sie tak, dziewczyny to nie cale zycie, wydaje Ci sie tylko ze są najważniejsze, ale szybko zostałbyś ściągnięty na ziemię