Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda ..

Czy jest możliwość , że jestem w ciąży . ?

Polecane posty

Gość Młoda ..

Witam . Jakoś 20 dni temu byłam z chłopakiem , i doszło między nami do tego , że wszedł we mnie , ale tylko tak 3 cm , bo sie wycofałam , dlatego , że jestem dziewicą i nie byłam jeszcze gotowa , był we mnie jakoś kilka minut , bo powoli wchodził , żeby nie bolało , ale nie chciałam . Teraz mam dylemat czy jestem w ciązy . ?! Fakt , mam błonke dziewiczą , ale w niej jest ten otwór , a on sie we mnie nie spuścił ,ani przed tem tez nie wiec nie miał " brudnego " , ani wgle nie dokończył , ale w tym śluzie mężczyzn są podobno plemniki . Okresu nie mam , ale mam też nieregularny więc ciężko mi stwierdzić czy sie spóźnia . jakoś 8 - 10 dni po tym zdarzeniu miałam jajeczkowanie . Jajniki i piersi bolą mnie tak jak przed okresem . Mam dalej opławy , jak zawsze . Dzisiaj se mierzyłam temp . ciała i miała 35.4 stopnie , a przy ciązy powinno mieć sie temp . przynajmniej o 1 stopień większą , a ja mam mniejszą . Mam nudności , ale tylko tak , że dziwnie mi sie robi w brzuchu , ale nie musze wymiotowac, ale to może byś spowodowane tym , że jeszcze przed tym strasznie sie zatrułam alkocholem i wymiotowałam przez dwa dni . Zawroty głowy miałam ale trwały tylko jakies 3 dni , i to tylko gdy wstawałam rano z łóżka i były już dość dawno . Wczoraj wróciłam z długiej podróży , i jestem niewyspana , i cały czas zmęczona więc to może tylko przez tą podróż , bo jak byłam tam to raczej męczyła mnie bezsenność , codziennie zasypiałam jakoś o 4 nad ranem . Brzuch mam jakiś nie wiem czy wydęty czy poprostu se to wmawiam czy coś , ale to dopiero dzisiaj zobaczyłam . Przebarwień rzadnych na ciele nie mam , a pochwa mnie nie boli . No może troche na początku , w sensie jakoś po dwóch dniach mnie troche piekła , ale już dawno przeszło . Często też robie siusiu , . To są wszystkie objawy jaki zaobserwowałam i starałam sie racjonalnie wytłumaczyć , teraz prosze o pomoc . Napiszcie co o tym sądzicie , czy moge być rzewczywiście w ciązy . Zadawajcie pytania , bede odpowiadać .. :)

Gość Aggggggggggga
a robiłaś test??

Gość Młoda ..
nie , nie robiłam . tłumacze sobie , ze to tylko taki schizy , bo mam objawy jak przed okresem .. ale chyba zrobie dla pewnosci . ; <

Gość Aggggggggggga
w sumie a od tego wydarzenia miałaś już okres??? Bo jak nie to nie ma sensu robić . Jak nie dostaniesz w dniu spodziewanej miesiączki to wtedy zrób albo po tym dniu. Ale słyszałam o Becie hcg w sumie kosztuje ok 30 zł w przychodni pobiorą krew możesz zrobić teraz lub test kupić