Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Severinaa

problemy hormonalne

Polecane posty

Gość Severinaa

mam dotkliwy problem a mianowicie [ owłosienie ] gole sie bo chce jak kazda kobieta czuc sie komfortowo ale niestety ciesze sie na jeden dzien bo drugiego juz sie zaczyna i znowu jest zle juz niewiem co mam robic byłam u endokrynologa i wysmiała mnie ze jestem atrakcyjna dziewczyna i ze przesadzam ale takze mam zaburzenia hormonalne i juz nieraz z tego powodu miałam problemy przewtracałam sie w pierwszym dniu wogóle nie funkcjonuje tylko leze bo jest mi bardzo zle zwijam sie z bolu a chciałabym zyc jak inne kobiety zebym ani nie wiedziala co to znaczy ból podczas okresu .Wracajac do golenia jest to bardzo uciazliwe laser niby najlepszy ale tez niektóre mogą nie pomóc a pozatym trzeba 5 ,6 zabiegów to wyda sie kasy duzo i juz niewiem co robic boje sie tylko nie dostac depresji i co bedzie jak ludzie bedą mi dogadywac bo teraz jest tak ze wszysscy lubią ogolone. prosze o dobre porady bez jakis tam zartów itp. dziekuje z góry .

Gość idź i zrób badania hormonalne
Niestety ale bolesność okresu i szybko odrastające włoski wcale nie świadczą o problemach z hormonami. W 2 lub 3 dniu cyklu zrób takie badania jak LH, FSH, estradiol, prolaktyna i prolaktyna po obciążeniu, testosteron, a około 20 dnia cyklu jeśli masz 28 dniowe zrób progesteron.