Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NANNANAANANANA27

KIEDY NAJPÓŻNIEJ OBRÓCIŁO WAM SIE DZIECKO PRZED PORODEM?

Polecane posty

Gość NANNANAANANANA27

JESTEM W 34TC A DZIECKO JEST JUŻ DUŻE, LEKARZ STRASZY ŻE JESLISIE NIE OBRÓCI TO PODEJMIEMY DECYZJE CO DO RODZAJU PORODU. TO BEDZIE MOJ DRUGI POROD, PIERWSZY SILAMI NATURY 2,5 GODZINY - PANICZNIE SIE BOJE ŻE BĘDĄ KAZALI MI RODZIĆ NATURALNIE DZIECKO UŁOŻONE POŚLADKOWO.

Czesc jestem w 39 tygodniu i dzidzia wciąż siedzi na pupce. Juz sie pogodziłam z mysla o cc. Podobnie jak u ciebie to bedzie mój drugi poród. Pierwszy wzorowo i bezproblemowo, a drugi no cóż co Bozia da, tlumacze sobie byle by tylko zdrowe było. Czytam zreszta że i cesarka ma swoje dobre strony. Zrobiłam mały wywiad, czasem dzieciaki obracaja sie w ostatniej chwili tak że jest jeszcze szansa..... Ja jutro mam wizyte u gina może dowiem kiedy urodze :) Pozdrawiam

znam takie przypadki ze dziecko obrociło sie kilka dni przed porodem a nawet kilka godzin przed .

Gość moja sie odwróciła tuz przed p
przed porodem ale z właściwej pozycji w posladkową ... :( i było cc

Gość tajasne
nikt Cie nie zmusi do porodnu naturalnego z pozycji posladkowej! chyba ze jakis rzeźnik ale za to juz by mial sprawe w sądzie przegraną!

Gość agulinawww
Moje maleństwo też było ułożone pośladkowo, zgodziłam się na próbę odwrócenia dzidzi ale on był uparty i nie chciał się obrócić. Lekarze zdecydowali o cc w 39tc ponieważ bali się że moge zacząć rodzić naturalnie a dziecko nadal będzie w takiej pozycji. Cesarke wspominam wspaniale, prawie zero bólu.