Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luxkobita24

smutno mi...

Polecane posty

Tak.. znowu przez chłopaka.. Jesteśmy prawie 2 lata ze sobą. Wiadomo, początki były piękne, myślałam, że to ten jedyny.. Pisał smski, rano, w ciągu dnia, na dobranoc, przyjeżdzał, nie moglismy sie siebie doczekac itp. Kochamy sie do tej pory, ale nie jest juz tak pieknie. W sumie wiem, w kazdym zwiazku jest tak, ze poczatki sa piekne, potem jest inaczej.. Spedzilismy weekend, bardzo fajnie, wczoraj sie pozegnalismy, pojechal ode mnie do siebie i potem do pracy. Napisal jak co wieczor, ze jest w domu po pracy. Ja nic, bo bylam w nocy w pracy. Rano dzis napisalam, ze to ja dotarlam do domu :) a on przez caly dzien nic.. Zero odzewu. Tak, moze dziecinne, ze sie czepiam, ale czy to nie jest dziwne, jak dwoje ludzi kochajacych sie, nie odzywa sie przez caly dzien? przeciez napisanie smsa trwa z pol minuty. Niedawno zadzwonilam do niego i pytam co sie nie odzywa, on, ze sorry, mogl napisac, ale to tamto, rano pozno wstal, potem cos zalatwial, potem do pracy itp.. Nie jest to pierwszy raz, ze tak sie stalo. Moze przesadzam, ale czy nie mozna napisac glupiego smsa, chociaz jednego? Moje kolezanki opowiadaja mi, ze pisza codzien, ta to robi, co rusz jakis sms. Napisalam jemu smsa, bo sie wkurzylam, emocje wziely gore, ze mam w dupie taki zwiazek, ze nie jest to pierwszy raz, ze widzimy sie tylko raz na tydzien, a nie potrafi sie odezwac, jesli tego nie uszanuje to nara... Przesadziłam?

Gość truteń sromotnik
przesadziłaś i to grubo , baby to nic tylko wymagaja, wymagaja i wymagają aż się człowiekowi odechciewa :(

Gość zieloonoka dziewucha
przesadziłaś i to ostro.. naprawde tak uwazasz? on to może wziąć na poważnie, a potem odwrotu może nie być.

też taka byłam dla swojego męża identycznie, ale się obrażałam nawet wyłączałam telefon, ale jak się zobaczyliśmy to godzenie było super:) myślę, że nie przesadzasz chłopa trezba sobie wychować :)

'' początki były piękne, myślałam, Pisał smski, rano, w ciągu dnia, na dobranoc, przyjeżdzał, nie moglismy sie siebie doczekac itp. Kochamy sie do tej pory, ale nie jest juz tak pieknie. '' dokladnie to samo teraz przezywam !! zawsze pisalismy a teraz juz wszystko sie miedzy nami popsulo :( czuje ze juz mu na mnie nie zalezy ;/ i teraz 2 dzien sie juz nie oddzywamy;/ a nie widzimy prawie 2 tyg :(

Juz za pozno, sms został posłany do odbiorcy.. Emocje wzieły gore. Moze i przesadziłam, ale tak uwazam. Nie jest to pierwszy raz, a chyba duzo nie wymagam? skoro sie kogos kocha, to chyba sie trzeba zainteresowac, co sie ze mna dzieje, co robie itp. czy zle mysle. czy mozna miec to w dupie.

no dobra.. ale daj mu troche swobody.. cos sie wielkiego stanie jak jeden dzien sie nie odezwie? no nie zakladaj od razu że mu nie zależy.

moj ostatnio sie mnie zaczal czepiac ze go przesluchuje... jak pytam co tam co robi gdzie jest i z kim ja tylko sie nim interesuje!!!! ;(((

Tez ostatnio z jego rodziny powiedzieli mi, ze ja za dobra dla niego jestem, zebym nie dala sobie w kadze dmuchac i stawiala na swoim, moze to tez mnie posunelo do tego, zeby tak napisac.. Kolezanki mi mowia, to facet nie dla Ciebie, a ja zakochalam sie..

z moim facetem jestem od 11 lat, po ślubie od 3 i pisze i dzwoni do mnie w ciągu dnia, pyta jak mi mija dzień, jak się mam itp Pracuje od rana do późnego popołudnia więc to normalne że nawiązujemy kontakt tel. Ja do niego też ale bez żadnego ciśnienia

Tyylko to jest rzadkosc, jak nie odezwiemy sie w ciagu dnia, dlatego taki nie odzew daje do myslenia. wiem, dziewczyny to sa istoty tylko rozkminajace. a nie napisal, to pewnie gdzies ciupcia z inna, albo niewiadomo co robi heh takie juz jestesmy, "niewyluzowane". Niekontroluje jego, daje swobode, on ostatnio mi tel przeszukiwal///

Catie no i tak powinno byc w zwiazku. Dla mnie to jest wlasnie dziwne. Kocha, a nie potrafi napisac glupiego smsaa?! czy to tak wiele?

Gość sodowawodaowocowa
luxkobita24 a czemu kolezanki mowia ze to facet nie dla ciebie?

no i u mnie wlasnie przez to jest miedzy nami zle, co za tym idzie sie nie widzimy tyle czasu, a pzrez to klotnie i te ciche 2 dni!! i przeplakane noce (jezeli chodzi o mnie)

a ja nie mam faceta i mam spokoj ;)

tak, przesadziłaś ! jesteś dorosłą osobą, po co odstawiasz jakieś szopki ? chłopak pracuje, może nie ma czasu na SMSy do Ciebie ! jak widać ty nie dorosłaś do tego związku ... a ty na samej górze, nie udzielaj się jak nie wiesz o co chodzi.

Yeah -> miałam nie raz więc nie odzywaj sie jesli nikt cie nie prosi o zdanie

z awanturą to była przesada przyznam rację poprzedniczkom ale też potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz kiedy czekasz na znak życia od Niego a tu nic. w końcu jak się jest z kimś to się o tej osobie myśli i napisanie jednego smsa przez cały dzień nie zabiera dużo czasu

Gość sodowawodaowocowa
ja tez sie kiedys denerwowalam o to i co? chlopak ode mnie odszedl bo powiedzial ze zyc mu nie dawalam. z aktualnym chlopakiem dawniej pisalismy na gg po pare h dziennie a i smsow bylo wiele lecz z czasem to moja i teraz potrafimy dzien lub dwa sie do siebie nie odzywac jesli pracujemy a mimo to jest miedzy nami dobrze. nie ma co na sile kogos zmuszac do kontaktu bo czasem kazdy chce wyluzowac i odpoczac. Twoj chlopak musi czuc ze odzywa sie do ciebie bo tego sam chce a nie bo "musi"

Nie zrobiłam jemu zadnej awantury, tylko napisalam tego smsa.. nie wiem co bedzie, okaze sie. musze poczekac az skonczy pracy po 23.. czy da jakis znak, czy go to zabolalo, czy przyzna mi racje, przeprosi, czy w ogole sie nie odezwie.. Zobaczymy. Najgorsze jest to czekanie, a i tak przeczekalam caly dzien, nie dzwoniac do niego, az do wieczora, kiedy sie polozylam :P Moze sie przestraszy - to byl moj cel, a moze wlasnie bedzie na odwrot i sie obrazi.. ?

Tak oczywiscie, tylko ze jak on musi czuc, ze chce, a nie musi i wlasnie sie nie odzywa przez caly dzien, to ja mysle. hmm.. ze cos jest nie tak. Nie ma tej potrzeby napisac do mnie, zapytac co sie ze mna dzieje, albo nawet zamartwic, to ona sie nie odzywa, co jest? skoro nie ma takiej potrzeby to znaczy, ze ? nie chce mu sie, nie ma ochoty, nie zalezy tak? to ja nie chce takiego faceta! W poprzednim zwiazku moj facet ciagle do mnie pisal, co mnie denerwowalo, a ja do od tego oczekuje, zeby przynajmniej napisal 1 jebanego smsa w ciagu dnia.

nie porównuj obecnego do byłego bo były pisał ale jednak nie jesteście razem więc coś było nie tak ;-) a ten może nie pisać a będziecie razem. Bywa nie naciskaj więcej, poczekaj aż się sam odezwie

'' acha, czekaj wiem, czujesz się przywiązana, kochasz go, tylko jesteś z nim nieszczęsliwa '' otoz to. swiete slowa.

Gość i co odezwal sie???