Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzannnna93

Dziwna sprawa ;/

Polecane posty

Witam, mam taki problem..: razemz chłopakiem uprawialiśmy stosunek dnia 23 lipca myslałam ze to dzien juz nie płodny jednak jak pozniej spradzilam byl płodny, gdy juz skonczylismy moj chłopak powiedzial ze nie zrobil wytrysku we mnie wiec mu uwierzylam lecz ubierajć majtki zauwazylam białą wydzieliny z pochwy (pomyslam ze to moj sluz) pozniej uprawialismy sex 31 byl to juz dzine nie plodny i tez ta sama sytuacja z tą bialą wydzieliną. dzis juz mija drugi dzien od kąd nie mam okresu a zamiast tego mam biały śluz na majtkach i odczuwam jakby cieplej mi bylo i dziwnie boli mnie brzuch a tak nigyd nie mialam. czasami odczuwam ze zbiera mi sie na wymiotyy. co to moze byc?

Gość RomanoSexmacher
Ciąża jak w mordę strzelił :classic_cool:

Gość co za ciemnogrod ja pier
prosze cie nie mow mi ze stosujesz taka metode antykonceplcji. ile ty masz lat? czy chodzilasdo szkoly? przeciez ta metod sie nie sprawdza kompletnie przy dzisiejszym trybie zycia nawet u kobiet z juz ustabilizowanym cyklem owulacyjnym! a ty jak sadze jestes jeszcze mloda. przykro mi ale najprawdopodobniej jestes w ciazy. na wlasne zyczenie

Gość no, nie wierzę
cionża jak nic gratuluję dzidziusia :))

Gość gt78900
nie miałaś biologii w szkole dziecko? Ciupcianie w środku cyklu a nawet dookoła to bardzo ryzykowne, skąd się biorą takie nieuki

Gość to nie czulas ze skonczyl w
TOBIE???????? jak to mozliwe?????? mozesz byc w ciazy,jestes mloda,zdrowa,on tez pewnie,i na dodatek seks z wytryskiem w dni plodne :o zrob test!

Gość af
ale czekaj - nie potrafiłas odróżnić, czy ta wydzielina to twój sluz czy jego sperma?

to może być wszystko. ciąża też rozłoże tarota to ci powiem

mam 21 lat i akurat mieliśmy w planach dziecko tylko ze nie tego roku, jesli jestemw ciązy to bardzo się ciesze ;) obawialam ie ze to moze byc jakas infekcja lub cos