Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To może być coś groźnego

Oboje dumni, co wtedy?

Polecane posty

Krótko i na temat - jeteśmy po jednym spotkaniu oprócz tego, kiedy się poznaliśmy. Oboje zgodnie stwierdziliśmy, że żadne z nas pierwsze się nie odezwie;p Teraz zastanawiam się co dalej w tej sytuacji, bo to może się po prostu rozejść po kościach przez dumę. Jeśli ktoś ma coś konstruktywnego do powiedzenia, to proszę 🌼

Gość To może być coś grożnego
zadne z nas nie ustąpi to wiem. ja poprzysięgłam , że nikomu nie dam a on zawziął się , że jeszcze zobaczymy

Gość co za ciemnogrod ja pier
dooma i ooprzedzenie

dziekuje, ale liczylam na jakas bardziej krzepiaca wypowiedzD

Gość wadliwa kolejka
ale glupia cipa z ciebie, zdejmij majty on cie ruchnie i nie bedzie dylematu bo wiecej go nie zobaczysz

Dziekuje podszywie No nie wiem czy taki brak, bo to on zabiegal o spotkanie. ja zaznaczylam, ze wole kiedy facet odzywa sie pierwszy, a on powiedzial, ze jest rownie zawziety jak ja i zobaczymy kto pierwszy odpusci

Gość confussio
bądź konsekwentna, a nuż się złamie? ;) najwyżej po 2 tygodniach się odezwij i powiedz, że umowa chyba uległa przedawnieniu :P

Confussio dzieki, pierwszy powazny wpis:) Moze tak zrobie:)

Gość wadliwa kolejka
zabiegal bo chcial poruchac a jak mu nie dajesz to co mu po tobie

Gość confussio
moim zdaniem każdy facet ma coś z łowy i woli gonić króliczka ;) myślę, że gdybyś postąpiła tak, jak napisałam, nie wyszłabyś na desperatkę, a co najwyżej - po tych 2 tygodniach czy tygodniu - na osobę z dystansem i poczuciem humoru :)

Confussio dzieki Ci za madre slowa, chyba tak zrobie, boje sie tylko, ze przez ten cza obojgu nam sie odechce

a proszę bardzo odpowiem później: będzie cisza, sprawy niewyjaśnione z pozoru błahe urosną do rangi problemu na skale światową gdyż każde będzie dodawać coraz to nowe argumenty do swojej racji (w swojej głowie rzecz jasna) teraz: na razie jesteście na etapie poznawczym, ale do czasu, aż któremuś z Was zacznie zależeć bardziej ->później: ta osoba będzie tą przepraszającą i wyciągającą rękę na zgodę z takim uparciuchem i milczkiem żyję i tak se...myślimy, on - spokój (?) kamienny a mi się krew gotuje ja mam racje i on ponoć też, ale na razie mój umysł nie dopuszcza uznania jego racji, bo przecież jest i moja racja :P więc milczymy dalej kurva :O jutro pieprzne pierścionkiem i 5 letni związek pójdzie się pieprzyć

jeśli masz dylemat i nie zależy Ci na facecie, widać że spokój i szczęście uzyskasz u faceta spokojnego..uległego? może niezbyt trafne określenie, ale chyba wiesz o co mi chodzi

mumi ma rację związek z uparciuchem to coś strasznego. mąż koleżanki potrafi się do niej nie odzywać nawet przez tydzień jak coś jest nie po jego myśli. a ona chodzi i płacze po kątach . masakra

Tez potwierdzam,ze zycie z uparciuchem jest nielatwe.Ja jestem uparta i moj facet ma ciezko.Po kilku latach stwierdzil,ze mi nigdy nie mija i poierwszy reke wyciaga.ALe gdyby i on byl uparciuchem,nie byloby naszego zwiazku :)

Wiecie co ja jestem spod Koziorożca, tak wiec upartosc nie jest mi obca:D Zobacze, moze sie spłaszcze i pierwsza napisze, w sumie to nic strasznego, podobno mamy rownouprawnienie:) Na tym etapie na razie nie wiem kim dla mnie bedzie, wiec nie rozmyslam wbrew pozorom az tak nad tym;)

On jest Strzelcem Widzielismy sie w niedziele, wiec szalu jeszcze nie ma