Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fillusia

Jakie NAJLEPSZE podpaski z tych prezentowanych ?

Polecane posty

Mam słaby okres i zastanaiwam sie nad kupnem tych podpasek : Bella Perfecta red , Bella Perfecta orange ,Always Standard , Always Clasic standard czy może Naturella normal z 3 kropelkami ,Libresse z 3 kropelkami lub jakiś inne które znacie a mogłybyscie mi z tych 7 rodzai polecic które naprawde są dobre . Z góry dzięki :))

Gość niedoawiarekupup!
ja najbardziej lubię bella perfecta,te kolorowe,nawet dobrze chłoną,nie odparza się tyłek :),a skrzydełka łatwo przyklejają się do bielizny. Nie lubię always ze względu na skrzydełka i tą ceratę,w której się pocę w gorące dni.

Gość niedoawiarekupup!
najcześciej uzywam zielonych lub niebieskich.

Filusia - nikt Ci nei powie, które są najlepsze, bo każdemu co innego pasuje. Wypróbuj i będziesz wiedziała. Moja przedmówczyni napisała, że nie lubi Always, a ja po przetestowaniu wielu podpasek uważam, ze Always są najlepsze. Tak wiec to kwestia gustu i pytać się o to na forum jest idiotyczne.

Do Agawa_Agawa ----- pytam sie tutaj na tym furum by poznac wasze opinie na temat tych produktów żeby potem nie kupowac brzydko mówiąc "badziewia",które np: szybko nie wchłania czy przecieka. A ostatnio w moim sklepie osielowym zauważyłam podpaski z 2 kropelkami czy może wiecie jak one sie nazywają ?

Gość 1233333
a ja niecierpie always.. zreszta nie nawidze podpasek ze skrzydelkami.. ja osobiscie mam lekki okres i uzywam podpasek bella perfecta orange.. jak dla mnie sa najlepsze bo nie maja skrzydelek i nie sa grube, fajnie sie je nosi. uzywam je od wielu lat i jestm mega zadowolona z nich ;) Polecam