Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhym problem

jak delikatnie odmowic

Polecane posty

Gość yhym problem

w pracy podrywa mnie duzo duzo mlodszy kolega, jak delikatnie odmowic by nie urazic, nie jest w oim typie w dodatku no i ten wiek... luie go jak innych ktorych znam w pracy

Gość wwwww
Powiedz mu że jesteś lesbą. A jak nie pomoże to ściągnij gacie i zrób przy nim kupę na podłogę. Działa, uwierz.

Gość abrra kadabrra hocus pokus
a ja mam odwrotnie, podrywa mnie starszy a ja wolę młodszych :D

Gość yhym problem
pytam powaznie, mlody chlopak namawia na randke, na film do kina, jestem po powaznym zwiazku dorosla kobieta , tlumaczylam mu ze mozemy do kina sie umowic jak kumple z pracy ...moze w wiekszej grupce??

a tak z ciekawości jeszcze zapytam jaka jest między wami różnica wieku?:)

Gość yhym problem
ale 9 lat mlodszy?? ja zreszta mam w glowie innego , i nie chce sie pchac w cos takiego..

Gość yhym problem
co powiedziec? dziekuje za interesujaca propozycje, ale niestety nie???? nie chce zranic, jestem spokojna osoba wrazliwa.. ale chlopak fajny, ale powinien jesli chce jakiejs dziewczyny w swoim wieku poszukac, u nas w pracy jest takich masaaaaa

mysle, ze mozesz go zapytac czy pojdzie z toba na warte przy krzyzu, jak ma rozum to ucieknie i wiecej nie bedzie robic problemow

troche duża różnica, ale do kina możesz póść - chyba, że ten drugi ci nie pozwala;) albo spróbuj w większym gronie? lub powiedz, że jesteś zajęta...

Gość loolka1111
krótko...spadaj frajerze...nie ta liga

Gość yhym problem
ja pracuje od niedawna, na pytania typu ;pojdziesz na randke usmiecham sie, smieje, ... nie wiem co powiedziec... inni mowia no idz z nim .. odmowie to sie odwroca.. ja nie mam ochoty , i wiadomo ze jest za mlody,tyle przeszlam ze wole byc sama, a jak sie wiazac to z facetem ktory juz jest na jakims etapie..ja za duzop przezylam.. nie powiem, rzydla nie ejstem, wygladam hmm na 20 lat, ale to nic nie oznacza ze mam sie umowic dla niego y nie zroic przykrosci

Gość yhym problem
w pracy mamy dobre relacje, jest luz, chlopak po kinie bedzie sobie myslal, nie chce miec problemow, by ktos za mna latal, nie chce robic nikomu nadziei, mowilam ze jako znajomi, albo ze tu masz mnie w pracy hehhe- zazartowalam.. bo to mlody dla mnie chlopak,a sam na sam do kina to co pozniej beda w pracy mowili wlasnie ejgo znajomi.. ze mnie beda sie smiali.. chce wypasc powaznie ze mam swoje zdanie, ale ich tylu.. na mnie jedna

w takim razie odmów ale nie zmieniaj swojego zachowania w stosunku do niego, nadal bądź miła itd. i powiedz, że ewentualnie w większym gronie to spoko na jakieś piwko po pracy w piątek:)