Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakaja

Jak przekonac sie do jeansów.

Polecane posty

Gość bakaja

Czesc, moj problem jest zwiazany z dzinsami. Wiec tak, nie nosze dzinsow, od 8 lat ich nie ubralam, mam 15 lat 45kg, 160 cm wzrostu dłuugie nogi, postura modelki (kazdy tak uwaza). No i własnie za rok bede wybierala sie do liceum i to jeszcze nie w mojej miejscowosci bo nie ma w niej szkol ponadgimnazjalnych. Wiec chcialam sie przekonac do dzinsow, mam jedna pare jasnych dzinsow rurek, biodrowek, zwężanych w pasie bo nie moge na siebie idealnych dostac. Kupilam je za 55 zl ale nie nosze bo cos mi nie pasuje nie moge sie przemoc do dzinsow, jakich kolwiek, czego kolwiek z dzinsu. Nie wiem dlaczego. Kiedys sadzilam ze mi spadaja, ale z tym sie uporalam, przekonalam rodzicow na jedna pare, ktorej teraz nie nosze. Chciałabym byście mi pomogli jak sie przekonac do dzinsu. Chodze obecnie na codzien w dresach, nie takich z lumpka czy cos, dosc drogich, wachaja sie w przedziale do 100 zl. I poprostu mam dosc jak mnie wysmiewaja od "dresiar" takze prosze byscie dali mi jakas rade, jak mozecie :<

Gość tania jania
dresy za 100zł dobre??? dobre kupisz za 400zł dziecinko, twoje pytanie o jeansy jest strasznie dziwne, kup i noś, jakiej rady oczekujesz, o matko

Gość bakaja
Sorry, ale moi rodzice nie sraja kasa by kupowac spodnie za 400 zł. Wole kupic 5 par za 50 niz jedna za 400zl Rady szukam dobrej nie takiej jak ty mi dalas/dales

Gość Stokrotka900
Jak to czytam to zastanawiam się co ty masz z głową dziewczyno??? Zupełnie nie rozumiem w czym problem! Po prostu bierzesz spodnie i zakładasz. Niby dlaczego nie możesz się do nich przekonać, co z nimi nie tak? Wymyśliłaś problem którego nie ma i tylko utrudniasz sobie życie. Niby jak mamy ci pomóc??? Zakładaj dżinsy i przestań zachowywać się jak jakieś dziwadło bo aż mnie skręca jak czytam takie bzdury!

Gość bakaja
Bo jestem dziwadło, taka sie poczełam nic nie zrobie.