Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość cma cme goni
Opisze wady Jumepra -mała gondola -oparcie w gondoli nie wygodnie się podności tzn.jak dziecko lezy,a chcesz je podnieśc to musisz tarmościc razem z dzieckiem :( -spacerówka fatalna ,szelki to jest nieporozumienie jakies takie za duże i dziwnie uszytena dole wieksze.Mój syn waży prawie 11kg i potrafi wyjśc z szelek:O -kosz w spacerówce fatalny ,wkładasz rzeczy na płasko lub pojedyńczo ,naprawde nie praktyczny :( -niewiem jak w innych wózkach u mnie często blokują się takie czerwone bolce służące np do wypiecia gondoli czy spacerówki -wymiary wózka jak jedziesz samochodem to oprócz fotelika dla dziecka musisz znaleźć miejsce na stelaż który jest niby mały ,ale jednak u mnie zajmuje cały bagaznik wiec wcale taki mały nie jest...dodatkowo musisz znaleźć miejsce na spacerówke czy gondole -kolejna wada po odpieciu kołnierza przy spacerówce pojawia się okienko które nie ma przysłonki i jak dziecko jedzie czy spi razi je slońce..ja kłade tam pieluszke lub koc -mam pompowane kółka ,które przebiłam chyba z 3 razy -waga wózka ok 18kg + dziecko tak jak u mnie 11kg to już jest co pchać np pod górke...mozna się spocić ZALETY: -dobrze sie prowadzi po nierównościach :)

Gość ala ma kotaa
a co myślicie o Xlanderze XQ ?

Gość tak mi sie rzuciło w oczy
ja polecam BARDZO Atlantic espiro - bardzo solidny wózek 2w1/ Sama kupiłam używany przez kogoś 2 lata - a wciąz wygląda bardzo dobrze i świetnie nam służy

Gość niania wielu dzieci
a te wszytkie wózki to i tak jedno i to samo tylko firmy rózne:P:P u mnire kazda takim jeździ......nie wiem co to za moda że wszytkie maja takie same wózki...anie sa one zbyt ajne w użytkowaniu.....ja beda w stanach przerobilam chyba z 10 róznych wózków i cóz stwierdzam że najlepsze sa trójkołowce na pompowanych kołach... CzarnaONA zwróc uwage na ten twój drugi wózek że ma beznadzi9ejne koła:P

Zobaczymy coś się wybierze :) Ale na pewno dam Wam kiedyś znać co kupiłam :) Odbiegające od tematu, wczoraj byłam na kolejnym USG i widziałam moje małe szczęście, machało rączkami i drapało się po nosie:):) Jestem cała w euforii :)

Ja mam Quinny Speedi SX i jestem bardzo zadowolona. Dodam, że będzie użytkowany przez trzecie dziecko już a jest jak nowy ;)