Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłóść_Najważniejsza

Pragnę się zakochać - facet, 26l.

Polecane posty

Gość milosc i seks
jest przereklamowana nie warto w to inwestowac bo nigdy sie nie zwraca :O🖐️

Gość Pomarańcza89
Jeśli lubisz punkowe klimaty to możemy pogadać :P

W takim razie to chyba nie był najlepszy pomysł. Jest tyle miejsc w sieci, gdzie są ludzie, którzy też szukają i gdzie można pisać o sobie do woli i są nawet funkcje ułatwiające wyszukiwanie odpowiednich osób. Mi by nie przyszło do głowy, żeby szukać na forum kobiecym. Tym bardziej, że pisze tutaj kto chce i jak chce. Znam dużo kulturalniejsze miejsca, bardziej chronione przed takimi co chcą pisać głupoty i wyżywać się na innych albo mają inne głupie pomysły;)

Gość Miłość_Najważniejsza
Oczywiście, że się nie zabijają, bo mnie nie interesują dziewczyny tylko kobiety, a różnica jest taka jak między chłopakiem, a mężczyzną, więc chyba pisać Ci muszę. Za dziewczynami się uganiałem za czasów szkoły średniej. Poza tym, z tego, co zdążyłem się zorientować na tym forum przesiadują w większości niedobitki i nieudacznicy życiowi szukający pocieszenia, bo nie czarujmy się..., inteligentni i ambitni ludzie mają nieco inne rozrywki-:) P.S. Nie liczyłem też, że w ciągu kilku h trafię na właściwą niewiastę.

Ależ każde miejsce jest dobre. W imię miłości i w szalecie miejskim zagadam do kobiety jak wpadnie mi w oko, może to być stoisko mięsno-rybne na targowisku, zakład szewski bądź to forum. Nie ma znaczenia, gdzie się poznamy.

No to teraz to już w ogóle nie rozumiem dlaczego tutaj napisałeś, skoro masz taką opinię na temat tego forum i jego poziomu:|

Trafiłem tu przypadkiem, poczytałem trochę, przeglądnąłem kilka tematów, zapoznałem się z jakością wypowiedzi, więc nie trudno określić, co za element tu przesiaduje.

to już teraz wogóle nie rozumiem dlaczego zamieściłeś tu swój post. Skoro na tym forum przesiadują tylko nieudacznicy życiowi, alkoholicy, mało inteligentni i ambitni ludzie. Po co tu wszedłeś?? Teraz to już wogóle uważam cie za totalnego ignoranta, zadufanego w sobie królewicza. Widocznie nie siebie miałeś na myśli pisząc inteligentny i ambitny.

Perełki trafią się wszędzie, nie uogólniam..., to, że spora część ludzi tutaj to partacze i "przynieś-wynieś" nie znaczy, że akurat Wy tacy jesteście.

hahahaha wybacz rozsmieszyłeś mnie. Pakujesz do jednego wora wszystkich ludzi tu piszących bo łaskawie przejrzałeś kilka topików. Dobre:o

Luiqendi czytam to co tu jest napisane i tez nie rozumiem dlaczego on tutaj pisze:-)

Luiqendi....? Masz dziś okres, że taka upierdliwa jesteś?

a ja rozumiem zrobil Ctrl C - Ctrl V z jakiegos portalu randkowego i liczy na oferty od samego początku pisze jak to szuka kobiety "noblistki" a potem jedzie po forum.... tak to zdecydowanie nie jest jego opis

ech nie chce mi się dalej w to brnąć. Pozostaje mi życzyć ci powodzenia, aczkolwiek nie sądzę, żeby na forum dla mało ambitnych i inteligentnych ludzi znalazła się kobieta godna takiego ideału jak ty

Luiqendi, nie rozumiemy się i tylko tyle. Samo życie..., gdyby wszyscy się rozumieli świat byłby piękniejszy, ale też nudny. W tym akurat wypadku nudzi mnie tego typu rozmowa. Napisałem tutaj z nadzieją, że poznam charyzmatyczną kobietę, ale jak dotąd się to nie udało, nadziei nie tracę, wierzę w ludzi:) Wierzę, że i Luiqendi jak urośnie to mnie zrozumie.

Gość Pomarańcza89
a do mnie się nie odezwałeś:(

Luiqendi..., z uwagi, że jesteś kobietą nie zrobię Ci wstydu przy forumowiczach i przemilczę:)

No widzisz i po co było tyle się męczyć i pisać te długie wypociny, w dyskusji dużo szybciej wychodzi jaki kto jest. Tu nie ma żadnego elementu. Są ludzie z problemami, może i głupimi, ale po to są takie fora, żeby nawet dla tych głupich problemów znaleźć wsparcie, czasem może jakieś rozsądne rozwiązanie. Nie każdy miał dane urodzić się takiemu mądremu co by wszystko wiedział i miał zawsze rację. Nie Tobie ani nikomu innemu to wszystko podsumowywać w ten sposób. Tutaj są też ludzkie łzy i życiowe dramaty. Trochę pokory by Ci się przydało.

Pomarańcza..., rocznik 89 wskazuje mi na to, że piersi Ci jeszcze rosną, a jak wspomniałem wyżej szukam kobiety.

Luiqendi, wyjdź do ludzi, dotleń się, otwórz trochę okno..., a ja będę mądrzejszy i odpuszczę.

Gość Pomarańcza89
Hahaha Kolego, mam nadzieję, że nie masz racji, bo nie chcę mieć balonów na klacie. Ale to dziwne, sama uważam siebie za dorosłą... dziewczynę, ok nie kobietę, miałeś rację:D

Jesteś Luiqendi nudziarą i znudziłaś mnie. Na początku bawiłaś, ale zaczęłaś nudzić, za grosz w Twoich wypowiedziach kobiecości.

to jakiego idealu szukasz?? i dlaczego nie zalrzysz sobie profilu np. na sympati... czytalam na forum , ze duzo osob ma swoje konto tam:-)

ojej jakzesz mi przykro:o urazilam desperata?? z kolei twoje posty jada pedalstwem bo nawet pocisnac porzadnie nie umiesz