Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłóść_Najważniejsza

Pragnę się zakochać - facet, 26l.

Polecane posty

Gość dobra dobra ale konkrety
Skąd jesteś?

autorze jak dla mnie jestes zwykłym pseudointelektualistą który potrafi dzielić kobiety jedynie na modelki i noblistki, juz pomijam że modelka równie dobrze moze byc noblistką i odwrotnie. mam wrazenie ze szukasz samego siebie tylko w wersji damskiej, a to niestety niemożliwe bo taka kobieta nie istnieje, idealizujesz swoje cechy do tego stopnia ze zaczynasz przypominac postac z bajki o poczciwym rycerzu ps ta uwaga o piersiach byla nie na miejscu i jawnie rzutuje na twą wysoką kulturę osobistą pozdrowienia i baw sie dobrze sam ze sobą

Gość Miłość_Najważniejsza
Portale typu sympatia są nastawione na zysk i człowiek inteligentny o tym wie. Założyciel fotka.pl w wieku 30-kilku lat dorobił się tego, czego pięć kolejnych Waszych pokoleń się nie dorobi. Ktoś musi być mądrzejszy, żeby ktoś głupszy płacił za tego typu usługi:)

Gość Miłość_Najważniejsza
Czizas - źle spałeś/spałaś?

Gość gitane
Napisz do mnie: gitane@onet.eu Poznajmy się.

Gość Spróbować nie zawadzi...
niezla_sztuka@o2.pl Pozdrawiam:) :P

Gość poprostu jaa
wiesz tu nie chodzi o to czy chce mi sie czyta czy nie. bardziej chodzi o to by nie opisywać siebie bo kobieta która spotkasz będzie sobie ciebie wyobrażać jako chodzący ideał zupełnie inaczej niż jest naprawdę... co nie znaczy gorzej porostu inaczej widzisz piszesz że chcesz sie zakochać ale kochanie polega na powolnym zaakceptowaniu siebie wzajemnie wraz z wadami . Możemy sie z nie zgadzać z tym czy w tym liście sie za dużo otworzyłeś czy nie ..jednak dobrze zauważyłes miłość powinna być najważniejsza w życiu człowieka powodzenia

Gość Ale nudziarz z ciebie

Gość gitane
I dlaczego nie odpisujesz? ;(