Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsexdrfcytvygbhiujnmk,

panowie, poradźcie! Co chcialibyście dostać na 37 urodziny?

Polecane posty

Witam! Chcę kupić coś fajnego facetowi na 37 urodziny, ale nie związanego z czymś co go interesuje itp. więc możecie mi śmiało doradzić, co wy chcielibyście dostać? Co by was na pewno zadowoliło?

Gość sherry sherry
gumowa lale z wielka szpara

Myślałam o jakimś wypasionym perfumie albo fajnym łańcuszku.. planuję przeznaczyć około 2 stówek bo niestety ostatnio średniawo u mnie z kaską :(

Gość lettuce
moj mial 37 urodzinki miesiac temu, kupilam mu zegarek empiro armni za 1100 zl jakos nie widzialam jakiejs radosci na jego twarzy, zaklada go do kosciola albo jak gdzies wychodzimy, rok temu kupilam mu fajny telefon nie ucieszyl sie powedzial wiesz ja teraz lubie takie z dotykowym ekranem wiec musialam prezent wymienic w dodatku doplacic, mysle ze perfum to najlepszy prezent taki uniwersalny i tak facetowi nie dogodzisz pewnie by samochod chcial

hehe masz rację ;) tylko że perfum to takie już nudne.. ale naprawdę nie mam pomysłu, a chciałabym zrobić na nim chociaż trochę wrażenie ;/

Gość lettuce
moze butle alkoholu drogiego albo jakis ciuch

Gość lettuce
albo poprostu idzcie do kina, zrob jakas pyszna kolacje przy swicach, ubierz seksowna bilizne, wino... goraca noc, niezapomniane urodziny :)

Ja chciałbym dostać nowe pałeczki do perkusji :D Najlepiej sygnowane moim imieniem. Ale to ja :) Lepiej wybadaj, co chciałby dostać u niego. Jakoś dyskretnie wejdź na temat np co mu się podoba ostatnio z rzeczy, albo coś. Ale dyskretnie! :D

Mozesz kupić mu odżywki ze sklepu chemicznego:classic_cool:.Bo tam są zdrowsze i tańsze niż w aptece:D.Ewentualnie książkę profesjonalną medyczną:classic_cool:.Chyba chcesz żeby jeszcze troche pociągnał:D?

Gość desa2
moze fajna koszule,albo kubek z fajnym napisem..nie musi byc cos mega drogiego,wazne ze pamietasz..albo zaproszenie na mily wieczor w restauracji

Ja myślę, że spoko prezentem mogłaby być kamerka cyfrowa. Mój facet lubi dla siebie i do szuflady kręcić filmy, a ponadto rejestrować jakieś wyjazdy czy spotkania, więc tak sobie pomyślałam... Na winmar.pl jest duży wybór takich kamer.

może jakiś kalendarz ładnie oprawiony albo eleganckie pióro zależy co preferuje